slide show
2011-01-07 / POSTED IN: Videos

100 reasons why we love Taylor Swift

Ett fan (som råkar vara min syster haha) har satt ihop en video där hon nämner 100 anledningar till varför vi älskar Taylor! Det är en jättesöt video och jag håller med alla punkter hon skrivit. Tror till och med man kan punkta upp 100 anledningar till för Taylor är en sådan fantastisk människa och har mycket man kan älska henne för! ♥

Postat av: Anonym

DRIVER NI MED MIG?!!!!

Jag satt typ igår eller förrgår och sökte på senaste utlagda videor med Taylor och såg denna typ 2 min efter att den lagts ut XD

Vad är oddsen att jag valde hennes video och satt och såg hela med hahah.<3 håller med om flera punkter iaf! funderar på att göra en liknande.. typ. eller ja XD

2011-01-07 @ 17:44:28
Postat av: Julia

gör hon egna videofilmer?? , kan man se de?2011-01-07 @ 17:58:00
Postat av: Felicia

hehe kan väl nämna att det tog FOREVER och jag har inga skills på att göra videos. Inga. Men tyckte det var en kul grej :) Diggar också vattenstämpeln haha ;)

2011-01-07 @ 18:24:40
Postat av: Emmy

OCH DET HÄR FÖRBASKADE NAMNET SKA JU MED OCKSÅ xD

2011-01-07 @ 18:41:02
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Adina

Pappa sa något om att det var någon Countrygala grej...i Nashville typ, som gick på tv:n idag. Vid elva tiden, tror jag...minns inte. Vet du om Taylor ska vara med på det??:)

2011-01-07 @ 18:42:37
URL: http://erikzzonz.bloggplatsen.se
Postat av: Sandra

jättefin video. Bara en till punkt.... "Because she datad Taylor Lautner and then admits that it was wrong of her to dump him"!!! Love u Tay!!!<3<3<3

2011-01-07 @ 19:04:53
URL: http://sweetpurple.blogg.se/
Postat av: Tonie

Andrea. Hälsa till Felicia att hennes video rockar fett! :-). Håller till hundra % med henne, och dig... Om att det finns hundratals skäl till, ja t.o.m. Miljoner skäl till att älska Taylor. Jag kan inte ens försöka förklara vad hon betyder för mig, så det är tur att det finns andra som kan göra det åt mig. Tack Felicia! Underbar video <3. :-).

2011-01-07 @ 19:20:51
Postat av: Anonym

"because she has the ability to forgive"

- kan vara en av de bästa punkterna i videon faktiskt! Jag tycker att det gör Taylor en sådan enormt underbar person, att hon förlät Kanye även om han är en skitstövel. För det är sådan Tay är och även om hennes fans alltid kommer hata Kanye och vad han gjorde så är det viktigt att veta att Taylor aldrig är en dålig person. Taylor avlutade kapitlet med att skriva en otrolig vacker låt (som kanye egentligen inte fötjänade).

Jättefin video!!

2011-01-07 @ 20:24:32
Postat av: Isabelle

Håller också med om varenda en. Taylor är en fantastisk person och hon har inget "Alter-ego". Man lär känna henne snabbt och hon är inte rädd att visa sin personlighet, sitt riktiga jag. Varenda låt hon har skrivit är som att hon sjunger till oss. Det är inte bara jag som kan relatera till hennes låtar. Det känns att hon sjunger till mig. Hon är en fantastisk person som kan bjuda på sig själv, och det älskar jag. Finner inga ord hur mycket jag älskar henne. Avgudar henne!Till slut vill jag bara nämna: Kanye är en skitstövel. Men låten till honom är så bra, men dock som kommentaren ovan - han förtjänar inte den.

2011-01-08 @ 14:00:22
URL: http://iisabellec.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: