slide show
2011-02-17 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Anonym om Speak Now Tour - Tokyo, Japan 1:

Blir inte du jäkligt irriterade på andra fanbloggar (läs: miley cyrus. svenska) när de hoppar på taylor? Typ, så fort det är en lista så skrever de: "JAAA! HON KOM FÖRE TAYLOR SWIFT". eller tvärt om, värre "HUR I ******* KUNDE TAYLOR SWIFT KOMMA FÖRE MILEY? HON SUGER!!"
Varför bryr de sig ens om Taylor? **** you ****** så ***** onödigt. gör mig skitirriterad. Det är som om du skulle skriva så fort det kom upp en lista på massa kändisar och miley Cyrus kom före Tay och du skrev "Hur fan kunde Miley-slampa-Cyrus komma före Taylor? Jag förstår verkligen inte vad människor ser för talang i den människan!!" Liksom, det skulle du aldrig göra. Blir grymt irriterat... Inget illa emot Miley för er som tycker om henne, men enligt mig, om man äger en fansida så ska man inte kommentera hur Taylor är dålig. :(

Svar: För det första, jag censurerade kommentaren lite (för vet inte hur gamla ni är som besöker sidan och tyckte det var lite grovt haha).

Jag förstår vad du menar, det gör jag verkligen. Men jag vet inte om jag skulle säga att jag blir irriterad av att läsa sådant, jag fnyser mest och försöker skaka av mig det.

För jag kunde verkligen inte bry mig mindre om att någon säger att "Miley förtjänade att sälja en miljon kopior av Can't Be Tamed första veckan" eller "Miley förtjänade att hamna som Best Dressed på den och den galan" eller "Miley förtjänade att hamna högre upp på listan".

Liksom, allt det som jag nämnde ovan, det händer Taylor av en anledning, nivet? Taylor har all den framgång som hon har idag för att hon förtjänar den. Det händer även Miley av andra anledningar.

Jag skulle aldrig hoppa på en annan människa på min sida, för det är inte det en fansida är till för. En fansida är till för just den artisten du avgudar och älskar något så otroligt och som ägare av en fansida är det enligt mig, omoget och respektlöst att använda den till något annat.

Det kommer alltid finnas "haters" tillsammans med en framgång, men som fan är det viktigt att inte kritisera andra som "ursäkt" eller peka ut fel hos andra artister, bara för att kunna skylla på någon annan för att blunda för sin egens favorit misstag som lett till att den fått "sämre placering".

Visst, jag skulle kunna använda detta svar på tal för att lista upp saker jag tycker är dåliga med Miley, men jag är en bättre människa än att göra det. Alla har olika åsikter, men använd dina på ett bra sätt.

Om det hade handlat om Kanye West eller Joe Jonas eller någon annan som gjort illa henne på något sätt, så hade jag garanterat uttryckt mina åsikter på ett grövre sätt. Men Miley har inte gjort något mot Taylor och Taylor har definitivt inte gjort något mot Miley som hennes fans kan klaga på, så det finns ingen mening att göra det alls. Ett tips till fansidor som handlar om Miley eller någon annan kändis - fokusera på din artist, inte någon annan. Tror ingen uppskattar att ni snackar skit om kändisar som inte har med er fansida att göra! :)

Peaceeeee.
Postat av: Tonja

Personligen avskyr jag fans som klagar på att folk klagar på deras favorit artist/band och sen gör samma sak själv! H A T A R det. Och folk som säger att en speciell artist förtjänar mer eller ha kämpat mer en någon annan.

Alla kämpar på sina sätt och alla förtjänar den uppmärksamheten som det får. Sen om man inte tycker om den/deras musik är en HELT annan sak. Alla artister/band som har kommit långt har kämpat och alla är lika mycket värda den plats de har kämpat sig till. Det är inte lätt för någon i den branchen och fans ska sluta att kasta skit på varandra.

2011-02-17 @ 20:25:07
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Fanny

FAN va bra bloggare du är Andrea! du gör allting bara så rätt!

2011-02-17 @ 20:26:23
URL: http://fannnyfoto.blogg.se/
Postat av: felicia (s)

Så jävla rääääätt! Inget illa till Miley fans, men all creeds till den som kommenterade. Har själv sett det många gånger (framförallt på Miley fansidor, men även bla seldemi.blogg.se) som tycker om att trycka ner artister som dom inte tycker om. Folk förstår nog inte rikttigt hur det även påverkar dess fans. Taylor betyder allt för oss och jag blir sjukt irriterade på folk som tror sig.

Tack för en superbra blogg andrea.

2011-02-17 @ 20:52:45
Postat av: Demi Lovato Sweden

SV: okej,jag lägger till dig nu! :D

2011-02-17 @ 21:33:24
URL: http://demisweden.blogg.se/
Postat av: Anna

Du är verkligen grym på det du gör! Man förstår att du är en godhjärtad person och att du ÄLSKAR Tay och att du bloggar för att du tycker det är kul! Kram <3

2011-02-17 @ 21:57:19
Postat av: Jessica

Du har SÅ rätt! En stor guldstjärna till dig Andrea! Du e alltid så bra och du snackar aldrig illa om ngn på din blogg! flera bloggare borde lära sig av dig!

Love <3

2011-02-17 @ 22:29:08
Postat av: Tonie

Superbra inlägg Andrea! Som vanligt :-). Ibland så undrar jag hur en såpass ung tjej kan vara så klok. Håller med dig till 100%. Koncentrera dig på artisten som ni älskar och skit i vad dom andra gör eller inte gör. OCH... Jag hatar haters! Dessvärre så gör dom mig till en hater också. Jag vet inte hur många ggr jag skrivit ett mkt. beskt inlägg och rackat ner på nån sa*ans idiot som skrivit nåt skit om Taylor. Arrgh!! Blir så förbannad att jag kokar. Vill hoppa in i datorn och strypa f*nskapen som jä*las med Taylor. Grrrrrr!!!! F-ing morons. <:-<.

2011-02-18 @ 02:50:39
Postat av: Elin

Asså visst jag förstår ju att alla inte älskar taylor lika mycket som vi gör men jag tycker faktiskt att det är drygt att skriva att taylor suger osv! Jag kan ju inte ändra deras åsikter men ändå... Taylor forever in our hearts! <3

2011-02-18 @ 10:32:44
Postat av: Karin

på en svensk fansida om just miley brukar bloggaren skriva så.. typ "hur fan kunde taylor swift komma högre upp på listan än Miley?! hon kan ju inte sjunga, speciellt inte live!"... då blir jag så arg, för det är inte en privat blogg...jag bryr mig inte om det är "hennes blogg och hon som bestämmer vad hon ska skriva om"

2011-02-18 @ 14:57:35
Postat av: Elin

De kan få skriva vad de vill om henne men vi vet ändå sanningen att TAYLOR SWIFT ÄR BÄST!! <33333333

2011-02-20 @ 09:47:06



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: