slide show
2011-02-04 / POSTED IN: Speak Now Tour

Info om Oslo konserten

Skickade ett mejl till Oslo Spektrum igår kväll angående några frågor om Taylors konsert och har fått svar som jag tror ni är intresserade av att veta!

Om kompaktkamera: "På konserter är det som regel att man får ha med kompaktkamera. Jag är inte säker på fotoregeln på just denna konsert, men det ska stå på din biljett."

Om skyltar:
"Plakat utan pinnar och hårda objekt som är associerade till affischen accepteras. Men är det pinnar, lampor etc så kommer det att beslagtas vid ingången."

Om hur kön är organiserad och när man ska komma dit: "När man ska börja köa är svårt att förutsäga, ibland räcker det att öppna en timma innan men ibland kan det vara upp till sex timmar innan konserten börjar som man släpper in de som har ståplatser. All kö blir organiserat av vår säkerhetspersonal och alla ingångar öppnar samtidigt. Ett tips är att använda ingång 10 där det vanligtvis är minst kö."

Om de vet när Taylor och hennes crew anländer till arenan: "När det gäller artisten och crew vet vi dessvärre inte när de anländer till arenan."

------

Har ni några fler frågor angående konserten i Oslo den 9 mars? Skriv en kommentar med din fråga, så skriver jag ett till mejl till kontaktpersonen jag pratade med!

(Jag vet att många är förvirrade huruvida man får ta med sig kamera in på konserten och även jag är det - men jag kommer definitivt ta med mig min kompaktkamera in. Så jag är inte orolig eftersom det vanligtvis är så att man får ta med sin kamera in. OBS - man får dock inte ha med systemkamera!)

------

Tonie kommer även att åka bil till Oslo, så om någon vill samåka med honom - mejla tonie.lemke@comhem.se. Han åker från Karlstad, via Årjäng och Töckfors och har tre platser lediga. Avgångstid: 13.00 - 13.30 den 9 mars och åker hem efter konserten. Kontaka Tonie om ni är intresserade eftersom han först vill berätta lite om sig själv innan ni bestämmer er om ni vill åka med han.

Postat av: Anonym

ska du dit? i så fall måste du visa maaasssa bilder och videos sen :D



åååååååh jag är så avundsjuk :(:(

2011-02-04 @ 21:03:48
Postat av: Tonie

En sak som vore bra att veta är väl om det blir en "meet and great", typ röda mattan där man kan lämna blommor och ta foton. Dvs nåt för alla som vill och inte bara T-party´t, vilket en annan inte lär bli inbjuden till.

2011-02-04 @ 23:27:04
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

ja, lovar att ta massa bilder och videos som jag lägger upp sen :D



Tonie: det är inte Oslo Spektrum som har hand om det, antagligen har Universal och dem hand om sånt :) Jag ska mejla och fråga dem lite längre fram till datumet och fråga!

2011-02-04 @ 23:51:29
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: David

På min biljett står det, "foto - opptak forbudt" - vilket enligt google trasslet blir "foto - skytte förbjuden" ;) Men det kan väl inte gälla ALL fotografering? Sen har jag en systemkamera, men med ett fast objektiv, alltså ingen zoom. Går det att få med sig in tro?

2011-03-01 @ 21:02:05



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: