slide show
2011-02-11 / POSTED IN: Bilder

Helt nytt photoshoot!

2010 gjorde Taylor ett photoshoot tillsammans med fotografen Jonathen Fenn för en brittisk tidning, men för någon anledning så har inte dessa bilder blivit publicerade än. Men nu har det alltså dykt upp hela 25 bilder från fotograferingen och Taylor är så otroligt vacker på bilderna! Måste säga att det är mitt nya favoritphotoshoot för jag såg ut som ":o" med hakan nere på golvet när jag såg bilderna.. Det är lite annorlundare från alla andra photoshoot hon har gjort under åren, mer "girly" och det passar Taylor PERFEKT







När bilder i HQ dyker upp så byter jag ut bilderna till dem istället!

Källa

Postat av: felicia (s)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW holy shit vad hon är vacker

2011-02-11 @ 08:01:31
Postat av: Sandra

OH. MY. GOD. Heeeeelt fantastiskt vacker!!! Hahaha min haka ba tappades ner på golvet också!

2011-02-11 @ 10:31:38
URL: http://livenlovefearless.blogg.se/
Postat av: Emmy

lika vacker som vanligt! men den röda klänningen var fantastisk!!!

2011-02-11 @ 17:09:51
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com
Postat av: Tonie

Guuuud!!!! Så sööööt hon är. Men vad mager hon har blivit! T.o.m. hennes lår börjar se magra ut. Jag är riktigt orolig för hennes hälsa. :-(Jag måste säga detta, tyck vad ni vill. Men JAG tycker hon borde gå upp minst 15 kg i vikt. Alltså... Jag älskar henne villkorslöst, men hon är FÖR mager för sin egen hälsas skull, och jag anklagar Joe, John och Jake för detta. För efter varje plågsamt uppbrott som hon genomlevt så har hon gått ner i vikt. Nej... Efter Oslo när JAG börjat dejta henne så ska jag se till att hon lägger på sig. En massa godis, läsk och pizza och ingen mer träning tills hon väger minst 65 Kg.

2011-02-11 @ 18:12:12
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

Tonie: Taylor har alltid varit naturligt smal och det är inget fel på hennes hälsa för det. Hon var smal redan innan Joe dejtade henne och det är inget fel med att vara just så smal. Jag vet hur det är att vara naturligt smal och jag har själv försökt att gå upp i vikt hela mitt liv och även om jag äter i princip skräpmat varannan dag, så gör det inget med min vikt.

Vad jag vill komma fram till är att bara för att hon är smal behöver det inte betyda att det är ohälsosamt - utan bara naturligt.

Jag skulle inte oroa mig för detta, då hon som sagt har varit smal hela sitt liv.Så anklaga inte killar, för jag tror att de har lite att göra med hennes "smalhet." :)

2011-02-12 @ 09:51:47
URL: http://taylorswiftsweden.se



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: