slide show
2011-02-13 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga



Vad tycker ni om Speak Now turnén hittils - låtlistan, scenen, kläderna osv? :)


Postat av: Elin

Jag tycker att den verkar okej, utav det som jag sett på youtube så tycker jag det verkar bra :)

Själva scenen och det ser lite 'mörkare' ut eller hur jag ska beskriva det, jämfört med fearless turnen där det var så ljust och bubbligt/gulligt, så verkar det vara lite tuffare/mörkare på Speak now turnen.



Låtlistan tycker jag ser lite fattig ut men man vet inte hur det kommer se ut i Oslo och på Europa turnen, Jag är bara super glad över att få se henne live! Och om hon bara kör dom låtarna så kommer jag ändå vara den gladaste människan på jorden! :D <3

2011-02-13 @ 18:05:50
Postat av: felicia (s)

jag tycker det verkar bra. På något sätt tycker jag det känns som om Taylor inte har lagt ner lika mycket tid på att förbereda turnén. Grejen var väl att fearless var hennes första headlining tour och det finns väl en anledning till att den är lite större etc. Jag saknar lite av hennes ombyten, men jag antar att det inte finns så mycket att byta om till (ex. you belong with me, love story etc som hade tydliga budskap om ni fattar). Annars tycker jag allt verkar jättebra. Jag älskar scenen som är med i Enchanted. Även lite besviken på att hon inte hade några dansare, men Speak Now var supergullig. Jag hoppas även hon tar med några låtar från Taylor Swift albumet, men att de inte glömmer av att det är just SPEAK NOW turnén och de är dom låtarna vi längtar över att få ghöra <3

2011-02-13 @ 19:13:31
Postat av: Anonym

BRA! men nog inte lika bra som fearless touren,som hon ovanför sa så verkar hon inte lägga ner lika mycket tid på den här, det är inte lika mkt spex elr vad man säger, den förra var ju lite teater nästan och det var ju så himla coolt :)

2011-02-13 @ 19:51:40
Postat av: Rihanna Sweden

ja okej, men jag länkar dej så kan väl du höra av dej när du rensat?? för den där hilary bloggen tillexempel finn inte kvar längre.

2011-02-13 @ 21:10:07
URL: http://rihannasweden.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: