slide show
2011-12-05 / POSTED IN: Videos

Video från Ronald McDonald House

Åh! Sitter här med ett stort leende på läpparna och tittar på en supergullig video från när Taylor besökte Ronald McDonald House för att besöka de sjuka barnen. Nedan kan ni se Taylor prata med en liten flicka som heter Brooke där de har en kort liten pratshow, The Brooke & Taylor Show, tillsammans! Hur underbart är det inte att se att Taylor är så himla naturlig och genuint lycklig över att prata med den lilla flickan? ♥



Videokälla



Vill samtidigt tipsa om att det vore bra att inte vänta tills midnatt den 10 december att skicka in er video/bild inför Happy Birthday projektet haha... Det är toppen att det redan är några stycken som har hunnit skicka in - jättekul att se verkligen. Tipsa gärna runt om projektet så att vi får så många bidrag som möjligt. Kram!
Postat av: Anonym

Skulle bara vilja påpeka att ni har glömt ett D i Ronald McDonald

Kramar

2011-12-05 @ 18:58:45
Postat av: Tonie

GULLIGT!!!!!!! :-D. Detta visar att Taylor kommer bli en underbar mamma till mina barn ;-). I mina drömmar i alla fall :-(, för det lär ju dessvärre aldrig hända på riktigt. Om jag inte skulle bli den enda mannen kvar på jorden då förstås :-/. I Love U Taylor, 4ever <3.

2011-12-05 @ 21:05:21



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: