slide show
2011-12-30 / POSTED IN: Event

Video från Nashville Symphony Ball

Nedan kan ni äntligen se en video från Nashville Symphony Ball från tidigare i december då Taylor fick ta emot Harmony Award som ges ut till en individ som står för det bästa i Nashville's countrymusik och staden i sig själv. Priset presenteras av Scott Borchetta (Big Machine Records) och en man från styrelsen. Måste även säga att den är fullkomligt underbar - presentationen, Taylors tårar och lovorden som sägs om Taylor. Det får en att inse hur otroligt långt Taylor har kommit, både i sin karriär och i livet, och fortfarande är en helt underbar, tacksam och genuin person med båda fötterna på jorden.

Ljuger heller inte när jag säger att jag själv fick tårar i ögonen. Så stolt ♥Videokälla- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: