slide show
2011-12-31 / POSTED IN: Sammanfattning av året

Taylors 2011 - Februari

9 mars började komma närmare och närmare! Fanprojektet kördes igång i full fart och djupare planering av både konserten och hotellen börjades. Frågor strömmade in på mejlen om just Taylors besök i Oslo, Norge, och dagarna rullade på... Det var liksom nu det började kännas nära, inte sant?

- I början av februari stannade Taylor till på radiostationen 107.5 - The River i samband med släppningen av biljetter inför Taylors konserter i Nashville i september. Det var under det här besöket som Taylor rappade till Super Bass, vilket blev en början till en viral spridning och promotning av Nicki Minaj senare radiohit!- Den 4 februari fick vi den första informationen om Dr Seuss' The Lorax och ryktena började sprida sig att Taylor skulle ha en röstroll i den animerade filmen med premiär i mars 2012. Det visade sig senare att stämma!

- Strax innan Taylor lämnade L.A för Singapore (för att starta upp Speak Now World Tour) sågs hon lämna Pink Berry med nyckelsmycket som man även kan se i musikvideon för Back To December ♥- Den 8 februari twittrade Taylor om deras besök i China Town (fast i Singapore...) tillsammans med Grant och Liz. Och... SPEAK NOW WORLD TOUR körde igång! Åh, vad häftigt det var att se videos och bilder från första konserten. Det var då nästan precis en månad kvar till våran konsert i Oslo, Norge!

- 14 februari, Alla Hjärtans Dag... Ja, nog glömmer vi aldrig det! För just på den dagen postade Adam Young, från Owl City, sitt "svar" till Taylors låt Enchanted som spekulerades att handla om just Adam. Adam sjöng en otroligt fin cover av låten och skriv ett fint litet brev till Tay! 

- Den 15 februari befann sig Taylor i Japan pch passade på att tillsammans med hennes band att klä ut sig i kimono haha! Detta kunde vi även se i Taylors videoblogg som dök upp efter Asien turnén.

 

- Otroligt fina HQ bilder från Taylors photoshoot med två franska tidningar dök upp! Så vacker!

 

 

- När Taylor återvände till USA släppte hon en videoblogg för första gången på nästan ett år, där Taylor visade hela hennes resa till Asien. Superrolig och härlig!

 - I slutet av månaden fångades Taylor på bild med Chord Overstreet på en hockeymatch i Los Angeles och ryktena börjades spira om en romans... Men nej, Taylor och Chord var och är fortfarande bara väldigt bra vänner!- Tillsammans med vännen Emma Stone närvarade Taylor på Montblain Coctail Party i Hollywood och såg jättevacker ut ♥- I en otrolig snygg klänning anlände Taylor till Vanity Fair Oscars Party som höll till i West Hollywood med mängder av kändisar den 27 februari! Wow, så vacker hon var!


- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: