slide show
2011-12-13 / POSTED IN: Musik

Taylor sjunger duett med Paula Fernandes!

Update: Ny information! Taylor och Paula har endast spelat in en ny version av Long Live tillsammans, alltså är det ingen ny låt tyvärr. Däremot har vi nu fått ett datum för duetten: 3 januari släpps den exklusivt på Itunes!

.....

Just bekräftat från Universal Music: Taylor har spelat in en duett med den brasilianska countrysångerskan Paula Fernandes! Låten kommer att dyka upp tidigt 2012. Spännande! Ni kan kika in Paulas hemsida (på portugisiska dock) eller läsa mer om henne här. Det har också dykt om information om att Taylors del av låten kommer att vara på engelska medan Paula kommer att sjunga på portugisiska. Ska verkligen bli jättekul att höra den. Detta är något som Taylor aldrig tidigare har gjort!

Taylor Swift Brasil skriver så här:

Imorse dök ryktena upp om att Taylor hade spelat in en låt med den brasilianska sångerskan Paula Fernandes, men vi visste inte om detta stämde eller inte. Nu har det blivit bekräftat från Universal Music Brazil - skivbolaget för Paula och för Taylor i USA - att det verkligen är sant!

Låttiteln har ännu inte blivit släppts, men vi vet dock att Paula spelade in sin del i portugisiska och Taylor på engelska.


Därefter är det lite svårt att förstå vad de säger - vi vet inte om de skrev låten tillsammans eller om de bara spelade in en duett. Kanske kommer detta även leda till att Taylor drar ut på en sydamerikansk turné nästa år ♥



Källa


Postat av: Emmy

Är det nån text på portugisiska som du verkligen vill ha översatt korrekt så är min faster från brasilien så hon kan översätta ;)



Sjukt kul med duett och det är säkert så att hon åker dit nu med :)

2011-12-13 @ 19:42:19



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: