slide show
2011-12-24 / POSTED IN: Julkalender

Lucka 24Lucka 24... Det var några stycken som var intresserade av att se Taylors monolugue sång från SNL som fanns i lucka 9 som ni hittar här!

Däremot tyckte jag det var passande nu när året går mot sitt slut att det vore kul att gräva fram riktigt gamla videos och intervjuer från början av Taylors karriär. År 2006 gjorde Taylor ett TV program med GAC som hette GAC Shortcuts - Taylor Swift: A Place In This World där vi fick följa Taylor när hon var 16 år och försökte slå igenom med sin musik. Programmet är helt otroligt och innehåller även mitt favoritcitat med Taylor:

"My big dream is to look out into a a crowd of thousands of people and having them singing the words to my songs. That to me would be everything I've ever hoped for."
Postat av: Anonym

i <3 the southern accent she has here!

2011-12-26 @ 20:46:46- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: