slide show
2011-12-09 / POSTED IN: Tävling

Ang. videoprojektet!

Kan med glädje informera er att vi har fått en hel del bidrag in till videoprojektet inför Taylors födelsedag! Det är allt från söta videos, till fanbilder och bilder med favoritskivan - jättekul! Ni får även skicka in hur många bilder ni vill till projektet och ni kan bidra med både en video och en bild om ni har lust. Alla som deltar i projektet är även automatiskt med i den uppkommande tävlingen som TSS kommer att hålla (mer info snart!).

Imorgon är det alltså sista dagen att skicka in, men det finns ingen utsatt klockslag. Ni behöver heller inte oroa er om ni nu skickar in tidigt på söndag om det är så. Jag kommer att påbörja på videon på söndag eftermiddag/kväll så om ni hinner skicka in innan videon är klar så kommer erat bidrag med!

Om ni har några frågor om projektet, tveka inte att skicka iväg en fråga via bloggsvar eller mejlen. Det fullständiga resultatet av videon kommer förmodligen dyka upp på måndag (dagen innan Tays födelsedag) ♥

Kram!

'

Update: Det är självklart okej att spela in 22 sekunder haha!

Update 2: Om ni har gjort en video, skicka in den så får vi se om den är för stor eller inte! Ni behöver inte oroa er att den inte funkar i födelsedagsvideon, om den är för stor eller om det är något fel på den - så ordnar vi det. Allt material kommer med i videon!

Postat av: Elin och Linnea

Kan man få spela in i 22 sek xD

2011-12-10 @ 12:40:19
Postat av: Elin och Linnea

Hej igen..haha hur stor ( MB ) får videon vara? :)

2011-12-10 @ 20:45:59



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: