slide show
2011-12-16 / POSTED IN: Rösta på Taylor

2011 Taste Of Country Awards

Se till att rösta på Taylor för 2011 års Taste Of Country Awards där Taylor är nominerad i 7 kategorier, inklusive Taylors katt Meredith som nyligen blev nominerad för Best New Pet haha! Att rösta är jätteenkelt och man ser direkt hur många procent av rösterna Taylor har fått. Vid tillfället leder hon dem flesta kategorierna, men inte alla. Så se till att rösta!





Meredith (Owner: Taylor Swift): Swift’s new road buddy first appeared about a month ago and has since been the subject of quite a few pictures and even a video. We figure before the end of her next tour she’ll have taught the kitten how to play fiddle or at the very least how to keep away boys who end up as subjects for her songs.

Källa

Det har dykt upp en bättre video från när Selena Gomez önskar Taylor grattis på födelsedagen. Se den HÄR!


Postat av: Astrid

Hvor mange ganger kan man stemme? Bare én? :-p

2011-12-16 @ 07:33:19
Postat av: Tonie

Appropå Meredith: Hon har ett "eget" Twitter-konto, som heter @MeredithKitty. I alla fall så tror jag att det är ett riktigt konto, det kan ju vara nån annan än Taylor som har startat kontot, men det verkar äkta. Nån som vet? Det står i alla fall en hel del kul där, som t.ex. "@katyperry you should wish @taylorswift13 a happy birthday! maybe she'll let you steal me for a little, then." Eller varför inte:

"Everyones asking me if I listen to Mom's music. I listen to it on my iPawd, obviously." /" Can someone please tell @katyperry that she (still) cannot have me? Cats watch CMT too, you know." Och en drös andra lika roliga Tweets :-D. I Love U Taylor, 4ever <3.

2011-12-16 @ 18:27:12
Postat av: Tonie

Till Astrid: Ja, det går bara att rösta "en" gång. En gång per e-mailadress, så har du flera e-mailkonton så kan du rösta fler ggr. Är väl tur för dom andra artisterna OCH mig, för jag tenderar att rösta som en galning på Taylor. Som t.ex. O Music Awards. Då röstade jag över 5000 ggr. Eller Ok´s: The Sweetest Stars for Sweetest Day 2010, då röstade jag ca 2500 ggr och röstade på egen hand upp Taylor ca 35 %, så att hon slog Julia Roberts med ca 20 %. Det tog tid, men det var värt det när jag så att Taylor´s siffror steg och gick om Julia :-). Inte så sjyst kanske, men så är det. Den som är hängiven ger sig inte. I Love U Taylor, 4ever <3.

2011-12-16 @ 18:53:55
Postat av: MOa

hur gör du sådär "Lila" där texten är? :)

2011-12-18 @ 19:04:58
URL: http://peacemiley.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: