slide show
2011-08-28 / POSTED IN: Speak Now Tour

Taylor och Hot Chelle Rae

För några timmar sedan hade Taylor sin tredje konsert i Los Angeles och den här gången gjorde hon en otrolig duett med Hot Chelle Rae med låten Tonight Tonight. Hot Chelle Rae är ett band som består av Ryan Follese, Nash Overstreet, Ian Keaggy och Jamie Follese. På konserten dök Nash Overstreet och Ryan Follese upp och båda två är väldigt bra vänner med Taylor!

 

Postat av: Tonie

Jäklar vad bra Taylor är! :-). Och för att inte tala om vilket bra minne hon har!? Hur tusan kan hon komma ihåg texten till alla dessa låtarna hon gör cover på? Har gått igenom (nästan alla) hennes covers och det är en massa! Som dom säger i "Amerikatt" :-): It´s a shitload of covers! Det är ju en sak att komma ihåg ALLA sina egna låtar och kanske ett gäng favvolåtar, men ändå? Det är jäkligt imponerande! (Pardon my french). I <3 U Taylor! Your´e amazing sweetie!

2011-08-28 @ 18:29:50- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: