slide show
2011-08-29 / POSTED IN: Videos

Punk'd - ett rykte?

För två dagar sedan dök nyheten om att Taylor hade blivit Punk'd av Justin Bieber upp, men nu verkar det hela vara ett rykte. När Justin intervjuades backstage under VMA förnekade han det och sa att han inte vet var det kommer ifrån, men kan det stämma att Justin kanske bara säger så för att vi ska bli överraskade när mer information släpps och avsnittet sänds...?

Vid 00.06 kan ni se hans reaktion till ryktet

 

Källa

Postat av: Emma

GÖR NI EN GRATIS BLOGG DESIGN TILL EN JB BLOGG?

Önskar att jag hade lika fin design som n!!

och jo, grym blogg by the way !

2011-08-29 @ 20:56:33
URL: http://bieberextra.blogg.se/
Postat av: Tonie

Jag kan tänka mig att både Justin OCH Taylor har skrivit på ett kontrakt som säger att dom inte får berätta nåt om ett ev. Punk´d avsnitt. Så det kan säkert vara sant, hoppas det... Vore kul att se, särskilt som Taylor har en så underbar, härlig och sjuk humor. Det kommer säkert bli skitbra!

2011-08-29 @ 21:50:59
Postat av: Adina

Jag har ingen aning om hur Justin ser ut när han säger något som inte är sant, men jag tycker att det ser ut som om han bara säger så, att det är ett rykte. Man kan ju alltid hoppas!;)

2011-08-30 @ 22:28:55
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: Adina

Jag har ingen aning om hur Justin ser ut när han säger något som inte är sant, men jag tycker att det ser ut som om han bara säger så, att det är ett rykte. Man kan ju alltid hoppas!;)

2011-08-30 @ 22:30:47
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: Tonie

Jäklar vad Justin slingrar sig!( Hade inte kollat på klippet förut pga lite anti-biberfever). Jag tror dock inte att det är ett rykte, kan sätta en bra slant på att Justin "ljög". Man kan ju höra att han stammar och ögonen snurrar i skallen på honom :-). Och som jag "sagt" tidigare: han FÅR inte berätta nåt och då måste han ljuga om det. Även om han inte gör ett fantastiskt jobb direkt, he he :-).

2011-08-30 @ 23:23:01- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: