slide show
2011-08-28 / POSTED IN: Taylor Live

MTV Video Music Awards

Inatt är det dags för MTV Video Music Awards där Taylor är nominerad för Best Video With A Message för Mean! Det finns ingen information ute om hon kommer att närvara eller uppträda då Taylor har konsert i Los Angeles vid ungefär samma tidpunkt. Dock ligger Staples Center mitt emot Nokia Theater där VMA hålls och galan är slut innan Taylor ska vara på scenen i Staples Center. Detta betyder att det finns en chans att Taylor dyker upp på röda mattan och stannar en stund på galan, men med tanke på att tiden är knapp så är det nog en liten chans att vi får se henne inatt.

Jag, som alltid tycker VMA bjuder på något överraskande och roligt varje år, kommer sitta uppe och kolla på galan även om Taylor inte dyker upp. Detta betyder att det kommer ske en liveuppdatering här på TSS inatt om nu Taylor dyker upp och ni kan kika in här för att hitta länkar till live-streaming och få senaste uppdatering kring Taylor på VMA.

Dock förstår jag att det nog är många av er som väljer att inte sitta uppe inatt, men om det nu är någon som bestämmer sig för att göra det kan ni skicka iväg ett mejl om ni har lust att chatta en stund inatt - taylorswiftsweden@hotmail.com

Röda mattan börjar 02.30 svensk tid och själva galan kör igång 3.30. Ni kan se röda mattan + galan live på TV, och vi som inte har MTV får helt enkelt hitta länkar som streamar galan!

 

Update 03:00 : Det verkar som om Taylor inte kommer att närvara. Ingen information om röda mattan eller galan, vilket betyder att hon med största sannolikhet inte dyker upp ikväll.

 

Vi inte kan se röda mattan live på datorn, utan endast på tv här i Sverige. Sändningarna börjar dock en halvtimme efter USA.

 

Jag uppdaterar med en länk till galan senare!

 

03:13 : HÄR kan ni se galan NU! MTV Sweden hade skrivit på sin Facebook att galan började 3.30, men den började klockan 3 i USA. Tack MTV Sweden...! Förhoppningsvis är ni få som är uppe hinner se det här så fort som möjligt ♥

 

03:41 Jag måste ha missat att Best Video With A Message presenterades... Länken slutade fungera för mig så håller på att leta efter ny! Taylor vann tyvärr inte Best Video With A Message utan den gick till Lady Gaga. Tack till Tonie för tipset :)

 

Postat av: Tonie

Jaha! Best Video With A Message gick till Gaga! Typiskt! :-(.

2011-08-29 @ 03:14:47
Postat av: Felicia (Taylor Swift Sweden)

Tonie: Oj! Vet du var den informationen finns någonstans? :)2011-08-29 @ 03:29:21
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: Johanna

Tonie: Jag tycker att Gaga förtjänar det men det gör Taylor med.Felicia: Jag åg de när de presneterade det.

2011-08-29 @ 03:45:36
URL: http://JohannaBestaBilling.bloggplatsen.se
Postat av: Tonie

"Best video with a message" presenterades under Pre-showen och den gick ju bara på Tv, så du "missade" inte det. Förresten! Och ni andra får gärna hålla med mig: Felicia, du gör ett jättebra jobb! Det är som att Andrea fortfarande sitter vid datorn. Riktigt jäkla proffsigt! Var lite orolig att kvalitén skulle gå ner lite, men det har verkligen inte hänt. Grattis! <3.

2011-08-29 @ 12:23:34
Postat av: Tonie

Till Johanna: Jovisst förtjänade Lady Gaga priset med, men Taylor var ju bara nominerad i denna kategorin så därför var det lite trist. Tycker i och för sig inte om Gaga så mkt. Bra musik, men så jäkla "over the top" att det blir lite löjligt ibland. Appropå "over the top". Såg Nikki Minaj och kan bara säga: OH MY GOD!!!! Jösses! Snacka om att provocera till max. Vilken outfit! Helt jäkla galen :-). T. o. m. värre än Lady Gaga, vilket inte säger lite.

2011-08-29 @ 12:47:25
Postat av: Felicia (Taylor Swift Sweden)

Tonie: Åh, vad snäll du är! Tusen tack :) Andrea har lärt mig jättebra, så förhoppningsvist märker ni ingen skillnad... Det har ni inte gjort tidigare jag har hjälpt till att uppdatera för henne utan att ni visste om det haha :D

2011-08-29 @ 19:51:42
URL: http://taylorswiftsweden.se- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: