slide show
2011-08-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Många överraskningar och kändisar!

På Taylors fjärde och sista konsert på Staples Center i Los Angeles som håller på just nu har vi fått en hel del information om redan! Taylor twittrade redan innan konserten att det skulle bli en kväll fylld med överraskningar och det verkar stämma väldigt bra...

Ellen Degeneres var ute på scen någon gång under Our Song/Mean och Nicki Minaj och Taylor sjöng Super Bass tillsammans för ett tag sedan (OMS!).

Taylor Lautner och Joe Jonas sågs prata med varandra under Last Kiss och andra som har setts till på konserten är Beyoncé och Jay-Z, Ashley Greene, Reese Witherspoon, Lil Wayne, Parachute, Colbie Caillat, Lea Michelle och Patrick Shiver.


Nu väntar vi på fler videos och bilder ♥


Källa
Postat av: Anonym

OMS!!! gud så många kändisar, HÄFTIGT :) <3

2011-08-29 @ 16:12:10- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: