slide show
2011-08-27 / POSTED IN: Twitter

Justin Bieber och Taylor skriver låt

Kuk Harrell, som är en låtskrivare med fyra grammys i bagaget och producent för bland annat Rihanna och Katy Perry, twittrade om att Taylor och Justin Bieber skrev en låt tillsammans igår! Vi får väl se om låten dyker upp någon gång i den närmaste framtiden, för vem längtar inte efter att få höra den?! ♥

Källa
Postat av: Tonie

Kunde du skriva hans namn utan att le? Tror jag inte! :-).Förresten!? Hur har det gått för Andrea? Har hon kommit fram till N Y innan stormen eller blev flyget försenat? Ha det!

2011-08-28 @ 00:28:47
Postat av: Felicia (Taylor Swift Sweden)

Svar till Tonie:

Andrea är nu i New York och kom fram i fredags. De är nu fast på deras hotell tills stormen är över och har inte fått se någonting av New York alls! :( Flyget gick bra dit, men ingen mer information om hon kan åka till Portland på måndag morgon som planerat...De har även packat en evakueringsväska och ska vara beredda att åka därifrån!

2011-08-28 @ 09:30:54
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: Tonie

Det var skönt att resan över gick bra. Blev lite orolig när jag följt nyheterna om orkanen. Hoppas och tror att det kommer gå bra och att dom inte behöver evakuera. Det är ju en orkan, MEN den är ju "bara" en kategori 1 orkan. Dvs, ungefär lika stark som Gudrun här i Sverige för några år sedan. Det lär bli rejält blött, men husen i N Y borde klara av denna storm ganska bra.

2011-08-28 @ 18:00:14- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: