slide show
2011-08-27 / POSTED IN: Dagens

Dagens citat
"Fans are my favorite thing in the world. I've never been that type of artist who has that line drawn between their friends and their fans. The line's always been really blurred for me. I'll hang out with them after the show. I'll hang out with them before the show. If I see them in the mall, I'll stand there and talk to them for 10 minutes. I don't care. I'm just a senior in high school who has a better job. Who am I to think I'm better than talking to people?"

- Taylor Alison Swift

Källa
Postat av: Erika

Ibland önskar jag att jag bodde i USA, och var i ett köpcenter. Och att Taylor kommer in. Så jag fick träffa henne. Eller att jag hade vetat att hon hade en konsert i Norge i mars. Jag skulle flugit dit, och gjort något helt galet, så jag fick vara med på ett T-party. Eller om jag får en kram av henne medan hon går förbi i publiken. Det spelar ingen roll om jag bara får röra vid henne i två sekunder, eller om jag får prata med henne under en längre stund. Om jag skulle kunna få en kram av Taylor så skulle lyckan jag skulle få i den stunden räcka resten av mitt liv. Jag vill helt enkelt jättejättejättejättegärna träffa henne. Bara en gång. Inte bara för att hon är otrolig på att sjunga, och skriver låtar som kommer rätt ur min dagbok, och är en helt underbar jordnära person. Oavsett hur jag mår så kan jag lyssna på någon av hennes låtar. Det finns en låt för varje minut av dagen.Jag älskar Taylor Alison Swift ♥

2011-08-27 @ 19:59:29
URL: http://erikadahlman.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Håller med Erika! Taylor är en alldeles fantastisk människa och den dagen jag träffar henne så kommer jag att vara så lycklig som det bara går att bli! <3

2011-08-27 @ 21:38:50
Postat av: Tonie

Erika? Har du läst mina tankar eller nåt? Jag är också helt galen i Taylor. Skulle offra en arm för att få en kram av Taylor. Jag älskar henne mer och mer för varje dag som går och det driver mig till vansinne att veta att hon aldrig kan bli min :'-(. Mitt hjärta brister varje gång jag tänker på det.I <3 U Taylor!

2011-08-28 @ 01:03:54- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: