slide show
2011-08-29 / POSTED IN: Speak Now Tour

Colbie Caillat cover

Taylor sjöng låten Realize av Colbie Caillat under gårdagens konsert i Staples Center, Los Angeles, och det här måste vara en av de bästa covers Taylor har gjort under hennes Speak Now Tour. Se till att lyssna på den otroligt underbara låten nedan och även hör när Taylor ger en liten shout-out till Colbie som sitter nedanför ♥

 

Taylor gjorde även en cover på Gwen Stefanis låt Sweet Escape igen, kika in den här!

 

Källa

 

Jag har lagt till ytterligare en video från gårdagen i det här inlägget som är en längre version av Our Song där Ellen Degeneres satt på trappan under uppträdandet. Tack till anonym!

Postat av: Ronja

Hej!:)

får jag använda några bilder här till min musik rapport? Och som i alla rapporter så skriver jag upp vart jag tar bilderna i en källförteckning! Kan jag använa infon om Taylor parfym? :)

2011-08-30 @ 19:53:26
URL: http://thegoldenrose.webblogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: