slide show
2011-04-13 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på frågestund

Här kommer äntligen svaren på frågestunden som hölls för.. två veckor sedan! Ber om ursäkt för förseningen, i hope you still love me.

 

Kommer hon till Sverige? - Taylor har inga planer på att komma till Sverige den närmaste tiden.

 

Kan hon prata svenska? - Nej!

 

Vad är hennes adress? - Hennes address där man kan skicka fanbrev till:

 

Taylor Swift
c/o Taylor Swift Entertainment
242 Main Street
PMD 412
Hendersonville, TN
37075 USA

Jag undrar vilka TS har varit ihop med? - Om man inte räknar med hennes High School förhållanden och rykten/spekulationer är det: Joe Jonas, Taylor Lautner och Jake Gyllenhaal ("officiellt").

Rykten/spekulationer: John Mayer (ganska uppenbart att de dejtade om man lyssnar på hennes låtar), Martin Johnson (Love Story sägs vara skriven om honom), Lucas Till (han har "bekräftat" att de dejtade en väldigt kort tid efter inspelningen av YBWM musikvideo), Cory Monteith, Chord Overstreet, Garett Hedlund (senaste). Tror dock att de senaste hon varit ihopkopplad med är bara rykten och att de bara är vänner! :)

Vet du om den nya filmen [Dr. Suess' The Lorax] som Taylor ska ha rösten till har börjat spela in än?
- Nej, det finns ingen information om de har börjat spela in rösterna än!

Vet du när den kommer att komma ut? - 2 mars 2012.

Jag undrar om du vet vad Taylor ville bli om hon inte var en känd musiker? - Hon har sagt att hon ändå ville bli låtskrivare eller författare, någonting där hon kunde få möjligheten att berätta historier, vare sig om det var genom musik eller böcker! Annars skulle hon gärna velat bli kriminaldektetiv (som i CSI).

Hur var Taylor i skolan? Duktig? Blyg? - Taylor gick endast i High School i två år, sedan släpptes hennes första skiva och hon åkte på radioturné och fick hemundervisning. Hon var väldigt duktig i skolan, A+ elev och var väldigt tävlingsinriktad. Eftersom hon flyttade till Nashville så tyckte ingen hon var konstig längre för att hon ville bli artist och gillade country musik så hon hade vänner och allt. I Middle School när hon bodde i Pennsylvania hade hon inte många vänner och blev utrfryst osv. "I'm 13 now and don't know how my friends could be so mean, I come home crying and you hold me tight and grab the keys.." - The Best Day

Taylor och Kelsey - en av hennes bästa vänner i High School.


Ditt favvo videoklipp med Taylor? - Min video från när vi träffar Taylor utanför hennes hotell i Oslo:Vilken låt gillar du bäst av Deluxe Edition-låtarna? - If This Was A Movie

Vilken är din favoritlåt från Speak Now, Fearless och debutalbumet? -
Speak Now: Mine/Sparks Fly/Back To December/Last Kiss/Never Grow Up
Fearless: Breathe/Change/You're Not Sorry
Debutalbum: Tim McGraw/I'm Only Me When I'm With You

Från skala 1-10, hur bra tycker du Taylor sjunger LIVE? - Jag är väl medveten om att Taylor har fått kritik att hon sjunger dåligt live, men jag tror att det är annorlunda att se henne LIVE i verkligheten än genom andra-hand, dvs TV och data osv. I konsert är hon flawless, definitivt en 10. Vissa uppträdande på awardshows har varit sämre än andra, men de flesta ligger hon fortfarande på 10 enligt mig; ex. White Horse AMA 2008, You Belong With Me VMA 2009, Change ACM 2010, Back To December CMA 2011 och nu Mean ACM 2011!

Vilken är din absoluta favoritlåt av Taylor? - Tim McGraw

Vet du vilken hon gillar mest av alla de låtar hon skrivit? - Love Story.

Vem av de killar som Taylor har varit ihop med skulle du vilja se att hon blev ihop med igen?
- Taylor Lautner. Hehe.När flyttade hon in i sin lägenhet? Finns det några bilder på den? - Hon flyttade in i sin egen lägenhet i Nashville juli 2010. Klicka på miniatyrerna nedan för att se en sneak-peak på hur den ser ut! Det är alla bilder som finns av den på nätet :)


Hur kan hon vara så smal? -
Antagligen bra ämnesomsättning :)

Har du hört något hur det blir om Fearless dvd'n som var på gång och tror du det blir en Speak Now dvd?
- Det har inte kommit något nytt om Fearless dvd'n och vad jag TROR så kommer det inte släppas en officiell utan det var bara till TV-specialen Taylor Swift: A Journey To Fearless. Men det är bara vad jag har antagit, för eftersom vi inte fått någon mer information om det. Jag hoppas på en Speak Now dvd!

Vad är Taylors twitter?
- www.twitter.com/taylorswift13

Vad tror du blir hennes nästa musikvideo (från Speak Now) - Mean, den spelades in igår och idag så den borde komma ut inom några veckor! Sedan kommer nog The Story Of Us skulle jag tro :)

Vad ska hennes parfym heta? - Det gick ett rykte på tumblr ett tag att den kommer heta "Magical" men inget är officellt än.Vad var bäst med din resa till Oslo? - Liksom... allt; träffa Taylor såklart, men även Andrea och hela Taylors band. Sedan även tiden jag spenderade med alla swifties - utanför Tays hotell och vid konserten. Hela resan var underbar!

Vilken sång tycker du Taylor gjorde bäst under live konserten?
- Dear John ♥


Vad är du mest besviken med efter Oslo? -
Mest besviken... Jag tror jag är mest besviken på mig själv, att jag förväntade mig för mycket. Det låter sjukt om man tänker på hur mycket jag fick uppleva, men jag självklart önskar jag att jag hade fått träffa Taylor "mer", att verkligen får prata med henne. Säga att jag älskar henne, om bloggen, om er och att vi vill att hon ska komma till Sverige osv.

Vilken framträdande hade hon kunnat förbättrat?
- Inget. Hela konserten var magisk, men önskar dock att den hade varit längre!

Jag har inte orkat kolla tillbaka för att se om du blev inbjuden till T-party under norge. själv har jag träffat Taylor två gånger, T-party i norge (jag blev inbjuden, var du kanske ochså där??) och T-party London (Fearless) jag har blivit utvald två gånger. - GRATTIS OMG! Helt otroligt, hoppas du hade det underbart! Du får gärna mejla och berätta om din upplevelse samt skicka in en bild med dig på Taylor så kan jag lägga upp det på bloggen. För att svara på din fråga, nej jag blev inte inbjuden till t-party, men jag fick komma ner till pitpasssektionen (närmast scen) och bara det var heeelt fantastiskt!!

Hade du hellre velat gå på Fearless Tour än Speak Now Tour?
- Utan att tveka: JA. Men än vet jag inte hur Speak Now turnén kommer att vara i USA, det har sagts att den kommer vara mycket större och bara "mer", men tror ändå jag skulle vilja ha varit en del av Fearless turnén!

Hur var det att träffa Taylor?
Hur visste ni var hon bodde? - HELT UNDERBART-OBESKRIVLIGT-FANTASTISKT-FEARLESS-OTROLIGT-OMG. Typ så gånger 1000 :)

Vi chansade på Grand Hotel för det är liksom mest lyxigt och alla kändisar bor där när de är där, så vi gick dit och såg massa svara bilar så då fattade vi. Sen träffade vi ju Amos och Caitlin strax efter vi förstod så då fick vi det "bekräftat".

Om du fått en chans att gå tillbaka när du träffade Tay, vad skulle du ha gjort annorlunda? - Åhh, så mycket. Allt gick för snabbt, jag hann bara få en glimt av henne kändes det som och kommer ihåg hur chockad jag var att hon var en meter ifrån mig. Men sedan hade jag och min syster en present vi ville ge henne så jag kollade ner i min väska och försökte panikartat få upp lådan vi gjort till henne och fokuserade inte att ta vara på ögonblicket som hände framför mig. Jag önskar att jag hade ropat ”i love you” och haft vår present i handen innan hon kom och bara sträckt ut den så att jag kunde se hennes reaktion. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka ögonblicket när jag såg henne komma ut från porten och se det om och om igen. För jag visste att i det ögonblicket var allt jag någonsin drömt om i uppfyllelse. Bara för att jag skriver detta och går tillbaka i huvudet hur det var börjar jag gråta. Fail.


Vilka av sina låtar från Speak Now sjöng hon inte på turnén? - Never Grow Up, Haunted, Mean, Last Kiss och Innocent. Låtlistan och i princip hela koncepten kommer att ändras inför USA turnén så det kommer läggas till ytterligare några låtar från Speak Now - Mean bland annat.

Vad hade du velat göra annorlunda den åttonde? Något du ångrar att du inte sa/gjorde? Jag ångrar ju själv att jag inte tog något kort x] och att jag inte ens sa ett ord till henne! - Har typ svarat på den ovan men vad jag ångrar mest av allt var att vi missade chansen den 8 mars när vi; du (Annina), jag, Felicia och Johanna gick och försökte stalka henne när hon sågs på Peppes Pizza. Att vi inte stod utanför hennes hotell när bilen anlände, att vi satt på en bänk på andra sidan gatan. Det är det jag ångrar mest, att vi satt där bara några meter ifrån ingången istället för vid dörren och såg Tays rygga sväva in genom hotelldörren.

När tror du hon kommer tillbaka till Europa för turnén? - Hennes USA turné håller på hela sommaren och hösten och efter det åker hon till Australien och Nya Zeeland så antagligen inte förrän nästa år igen. Hon åker säkert förbi Storbrittaninen någon gång för det gör hon rätt ofta! Det kan hända att hon förlänger turnén och kommer tillbaka en sväng i Europa under 2012.


Spelar du något instrument, i så fall vilket? - Jag spelar inget instrument! Önskar dock att min kära mamma och pappa hade satt mig i några som helst instrument lektioner så att jag kunde ha talang i något i alla fall - men nej.

När kommer videobloggen?
Ska bli jätteskoj att se den! - Jag har gjort klart den. Har bara inte lagt upp den för vet inte om jag vill haha.. Den är rätt lame om man tänker efter, men får se om/när den dyker upp :)

Hur gammal är du? - Jag är 16 år, fyller 17 om en månad typ!

Hur lång tid tar det att skriva ett inlägg? - Jag är en sjuk perfektionist när det kommer till bloggen, det är en av anledningarna till varför jag inte har en extrabloggare. Bloggen är min bebis, den måste vara felfri och blablabla. Men det beror på, vissa inlägg är segare att skriva för känns som om jag använder samma adjektiv hela tiden, men 10-15 min i snitt kanske. Ibland 30.. Haha.

Vad är ditt besöksrekord? - 283, kvällen jag träffade Taylor. Men dagligen ligger det på lite under 200, runt 193 vanligtvis, men kan gå upp mot 250 ibland. Det jag stör mig på är att folk har sagt "oj så lite" och jag menar, jag bryr mig inte direkt om hur mycket besökare jag har jämfört med andra fansidor. Min statistik visar bara att jag har hittat över 200 swifties - och det säger mer än antal unika besökare.

Vad gillar du för artister/band förutom Taylor - eh.. ingen speciell direkt. Taylor tar upp 99 % av min spellista och de övriga består liksom av allt möjligt. Allt från någon låt av Justin Bieber, Bruno Mars, Miley Cyrus, Selena Gomez, Eminem, Parachute, Demi Lovato (Stay Strong ♥) och Rihanna.

Gillar du Justin Bieber? - Jag upptäckte honom faktiskt ett tag innan han blev känd, men tyckte han lät som en tjej första gången jag lyssnade på honom haha.. Men hade en släng av bieber fever våren 2010 men den var bara där i några veckor. Idag lyssnar jag på han då och då, kollar på någon blogg om honom någon gång i veckan för att se vad som händer med killen. Tycker han och Selena är SÅ SJUKT söta tillsammans!!

Hur länge har du tyckt om Taylor? - Sedan sommaren 2009.

Hur många rare songs har du?
- 69 tror jag.

Hur mycket tid spenderar du på bloggen? - För mycket egentligen haha ;)

Hur kan några ha dig på facebook? Är inte du anonym? - Anledningen till varför några har mig på facebook är framför allt på grund av fanprojektet. De flesta fick jag kontakt med genom det, men även genom Oslo resan. Tror också några hittade mig när jag kommenterat på Taylor Swift Sweden Fanclub på facebook någon gång! Och ja, jag är anonym fortfarande, ingen jävel jag känner vet att jag har denna blogg föurtom mina systrar och min mamma. Jag gillar det så :)

Vem har gjort din design?
- www.evesdesign.blogg.se

Hur kommer det säg att du började tycka om taylor, och när? Jag menar, varför just hon varför inte rihanna eller någon annan?
- Anledningarna till varför jag just började älska Taylor är personligt och jag skyltar inte med mitt förflutna hej vilt från de tre senaste åren för det är inte något jag gillar att ta upp. Det finns inget enkelt sätt att svara denna fråga då jag i princip skulle öppna hela mitt hjärta för er med en lång historia till varför det blev just Taylor och ingen annan och det sparar vi till en annan gång. Jag började lyssna på henne sommaren 2009, hade upptäckt henne under våren när Love Story blev känd i Sverige. Upptäckte henne via Taylor Lautner när de började filma Valentine's Day under sommaren, blev nyfiken på vem hon var och lite sådant :)

Ska du till USA? - Ja, jag vann en utbytesstudenttävling med en organisation och får åka till USA ett år och gå på High School :)


Vilken delstat och stad ska du till? - Jag har inte fått min värdfamilj än eftersom jag inte skickat in alla ansökningarna, så det kan ta allt från veckor till månader innan jag får plats!

Om du inte vet så vad vill du? - NASHVILLE ♥. Haha, men skulle gärna vilja åka till något varmt ställe, skulle inte klaga på Californien eller Florida men skulle gärna vilja åka typ North/South Carolina eller typ Virginia på östkusten någonstans.

Har du önskat någon viss del av USA? - Eftersom jag vann denna resa har jag ingen möjlighet att välja vilken del av USA jag kommer åka till.

Du hade gjort en uppsats, var det ett speciellt bolag?
- Om jag ger ut bolagets namn eller vilken hemsida de har så ger jag ut hela min identitet för de har skrivit att jag är vinnaren på sidan. Så kan inte säga :)

Jag har hört att EF språkresor har high school, var det något sånt? - Ja, något sånt. Det är inte EF dock utan en annan organisation!

Vad handla uppsatsen om? - Den handlade om varför jag ville vinna och varför jag ville åka som utbytesstudent typ. Jag har alltid älskat att skriva så jag skrev en massa om att det var en dröm och blabla, så tydligen var den så bra att jag blev vinnaren!

Vad kul att du ska till Usa , ska det med fast till kanske inte samma stad som dig.
- Åh va roligt! Vilken organisation åker du med? Du får gärna skicka iväg ett mejl till mig :)

Ska du åka och bo själv i Usa?
- Ja, jag åker helt själv och kommer bo i en värdfamilj i USA i tio månader drygt! Utan föräldrar och systrar så det kommer definitivt bli en utmaning, men jag är sjukt taggad!

Vad ska du göra på high school i USA, går du där det bara finns svenskar eller är det en amerikansk skola? -
Jag kommer bo i en vanlig amerikansk familj och gå i en amerikansk skola! Inga svenskar. Utom jag då.


Kommer du gå på en Taylor Swift konsert i USA om hon kommer till en stad i närheten där du bor?
- DUUUH JAA!! Om det finns biljetter kvar och om jag får för min värdfamilj så kommer jag inte tveka :D

Men det är ju inte farväl för evigt, eller hur? [ang. bloggen] -
Jag har funderat mycket på hur jag ska göra med bloggen och eftersom min twin inte kommer ha tid att uppdatera så mycket (mycket studier) så vet jag att jag måste ta in extrabloggare ändå. Egentligen vill jag inte det för jag har blivit helt obsessed med bloggen och att den är just "min" och det kommer vara sjukt svårt att låta över ansvaret till någon annan. Men jag vill ändå att ni ska veta att vem det än är som kommer ta över bloggen kommer vara en äkta swiftie och verkligen vilja låta bloggen ta över sitt liv.. Haha, men inte än! Jag kommer förbereda er, lovar ;)


Om det är så att ni tycker att jag svarat fel på någonting/har missat något får ni gärna säga till!
Postat av: Louise

Har du en tvilling? :)

2011-04-13 @ 19:21:22
URL: http://justinbiebernoveller.devote.se
Postat av: Anonym

ojj, 69 rares? avundsjuk!! :)

2011-04-13 @ 20:17:05
Postat av: Adina

Åh ,snälla lägg ut videobloggen!??;))Haha, när jag tänker på vem jag gillar förutom Tay blir det svårt. Det är hon och bara hon liksom!:D När jag laddade ner låtar från youtube laddade jag ner alla låtar jag kunde hitta med Tay, och så skulle jag tänka vad för annan låt jag kunde ladda ner som inte var hon. Jag bara: "Vem finns det som är bra förutom Tay...?" Haha!:)Vad är "rare songs" ??:)kram

2011-04-14 @ 20:24:34
URL: http://erikzzonz.blogg.se/
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

sv Adina: "rare songs" är Taylors osläppta låtar, de flesta är från när hon var 12-17 år och de har aldrig blivit släppta ut i världen. De är olagliga att sprida på nätet och är därför inte tillgängliga, på darkbluetennessee.com kan du läsa mer om dem :)

2011-04-14 @ 21:13:39
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: malin

åååh asså du, kan inte jag få din facebook?

jag ÄLSKAR taylor swift och det skulle vara kul att ha ngn att prata med henne om för ingen av mina kompisar är så stora fans av henne :) <3

2011-04-15 @ 23:05:19
Postat av: AMANDA

2 av mina frågor kom med hehe:)

Tycker du svarade jättebra och hoppas på att du gör det fler gånger! :D

2011-04-29 @ 15:58:36- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: