slide show
2011-04-07 / POSTED IN: Videos

Intervju från Tays första Cover Girl shoot

Cover Girl har lagt upp en intervju på deras facebook med Taylor som gjordes under hennes första Cover Girl shoot! Hon pratar om hur mycket hon älskar smink, så klicka på bilden för att se klippet ♥

Postat av: felicia (s)

varför är du så underbar?

2011-04-07 @ 20:18:36
Postat av: Linnea K

Gud så söt, jag kolla på kommentarerna på den videon och massor där är så negativa och skriver att hon inte kan sjunga, att hon bara sjunger om killar som har gjort slut och att hon är en bitch. Hur i hela friden kan man vara så dum och döma någon man inte ens vet hur den personen är! Alla kan inte t.ex alltid sjunga bra live, alla har dåliga dagar någon gång- dem så sjunger. Hon berättar om sitt liv, och ja killar har hon skrivit mycket om, men texterna är så underbara och det är väl hennes val vad hon vill skriva om. Och sen den som kommentera att hon var en bitch, måste ha varit så omogen. T.ex jag gillar inte Miley Cyrus, men jag skriver inte dumma kommentarer om henne. Jag vet inte hur hon är igentligen, men den bild jag har fått från henne är inte så bra, men jag vet ju inte rikigt hur hon är så jag kan inte dömma henne. Jag ville bara skriva det för jag blev då arg när det var så många som skrev så dumma kommentarer.

2011-04-07 @ 20:43:56
Postat av: tonie

Till Linnea: jo tack, det finns en hel del "haters" på nätet som inte vet vad dom pratar om. Jag vet även precis vad du pratar om när du skriver att du blir arg. Jag med :-z. Skitarg! Så jävla arg att jag inte bör träffa idioterna i verkligheten för då kan det hända att dom blir av med en tand eller sju. Jag hatar verkligen dessa Taylor- haters och önskar dom dit pepparn växer. Men dessvärre så är det väl en del av internet nu och bara att försöka ignorera :-(. Vi Swifties får väl försöka tysta puckona och fortsätta att peppa, stötta och älska Taylor, (eller vem man nu älskar). (Förresten: den som skrev att Taylor inte kan sjunga ÄR tondöv och skulle inte känna igen talang om den så bet honom/henne i rumpan!) Som jag skrev på en annan blogg: Stop the hate! If U don´t have anything nice to say, shut up!

2011-04-07 @ 21:49:18



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: