slide show
2011-04-02 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Taylor har sagt till fans som träffat henne nu de senaste dagarna att turnén i USA kommer vara HELT ANNORLUNDA från Europaturnén och jag vet inte om det är bara jag som är besviken på det.. Antagligen kommer det finnas fler låtar från Speak Now och även några från hennes första album, vilket jag saknade på Asien & Europa turnén.

Dagens fråga är därför; Hur känner ni som gått på konserter under Europa turnén nu? Skulle ni också vilja ha gått på en lika "stor" konsert som den verkar bli i USA?

Jag är fortfarande enormt tacksam och glad att jag fick chans att gå på en konsert av Taylor, men önskar ändå att den kunde ha varit "mer" som Fearless turnén var och som Speak Now turnén i USA kommer att bli. Skulle göra allt för att gå på en konsert i USA också...

Postat av: Cecilia

Jg håller med! Det känns som att vi fick halva showen, vill också gå i USA nu. Synd att man inte har pengar till det :(

2011-04-02 @ 17:44:51
Postat av: Cecilia

Jg håller med! Det känns som att vi fick halva showen, vill också gå i USA nu. Synd att man inte har pengar till det :(

2011-04-02 @ 17:45:41
Postat av: Maria

Jeg er skikkelig glad for konserten i Norge, jeg er helt hyper av den enda. Ja, hadde vært gøy med en konsert som var lengre osv. men jeg er glad for det vi fikk. :-).

Elsker bloggen deres btw :-)

2011-04-02 @ 18:00:44
Postat av: tonie

Jag vet ju inte exact hur turnén blir i USA. Men jag var ganska nöjd med konserten i Norge. Ja, förutom att jag inte fick träffa/prata med Taylor. Men jag vet detta: om jag vore rik, typ miljonär, så skulle jag ha åkt världen runt och sett ALLA shower i alla länder/städer. Men det är jag ju dessvärre inte :-(. Det jag hoppas på nu är att båda turnéerna kommer på dvd,(Fearless OCH Speak Now, både Europa och USA) så att man kan se dom om och om igen :-).

2011-04-02 @ 18:06:57
Postat av: Julia

Enormt tråkigt om det är större konsert i USA än Europa, men jag är också så himla glad att jag gick på en konsert (Manchester) Jag har t.o.m frågat mina föräldrar om vi kan åka och se henne i USA, men det verkar inte hända :D :(

2011-04-02 @ 18:40:28
Postat av: Anna

Tycker också att det är lite tråkigt :( Självklart så är jag ju jätteglad att jag fick se henne men det hade nog varit ännu roligare att se en konsert i USA. Skulle vara så kul att åka till USA och se henne men tror inte mina föräldrar skulle betala för det.... Kram :) <3

2011-04-02 @ 19:04:19
URL: http://krookstromberg.blogg.se/
Postat av: Annina.

jag håller med dig. Jag är sjuukt glad att jag äntligen fick gå på en Taylor Swift konsert! och den var amazing! Men det hade varit så sjukt kul att få se en konsert som är 'mer'. Jag har försökt med allt för att få åka till usa, men eftersom varken mamma eller pappa kan åka med isf så är det no way att jag får åka...

2011-04-02 @ 19:17:10
URL: http://twilightismylife.blogg.se/
Postat av: JULIA [ fotoblogg ]

hejsan,

allt bra?:)

2011-04-02 @ 19:24:06
URL: http://photojulia.webblogg.se/
Postat av: amanda

jag har hört detta innan, att Taylor "testar" lite" nya saker i olika städer för att hela tiden förbättra konserterna och därför kommer showerna i USA innehålla kanske lite mer.



Men jag är mer än nöjd med min upplevelse!



Vet någon om Taylor använde konfetti på konserten i Oslo eller om det är något hon lagt till senare?



lovelovelove<3

2011-04-02 @ 21:00:10
Postat av: Ida

Riktigt fin design :D:D

2011-04-02 @ 21:42:20
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Postat av: Anna

Amanda: Jag tror att Taylor hade konfetti på konserten i Oslo då hon hade det i Bryssel och det var innan! :) Kram <3

2011-04-02 @ 22:43:44
URL: http://krookstromberg.blogg.se/
Postat av: Tonja

Ja, jag känner mig lite besviken på det. Eller jag vet inte. Känns bara lite tråkigt att det är annorlunda. Är som sagt ENORMT glad över att jag var på konserten i Oslo då den var helt underbar. Men endå känns lite trist, då det inte känns som att de lägger ned lika mycket tid på Europa konserterna som USA konserterna. Jag tyckte att konserten var lite kort faktiskt...menmen kanske låter drygt att klaga liksom! Hoppas att jag får chansen att gå på en konsert i USA med :) <3

2011-04-03 @ 01:58:11
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Naturligtvis skulle jag velat ha en lika stor konsert som i USA. Men jag känner mig samtidigt helnöjd med de två upplevelser som jag har fått. Jag hade gärna hört låtar från första skivan, men jag har samtidigt förståelse för varför man valde att inte ta med den i Asien och Europa. Med största sannolikhet så har en stor del av publiken i ex Oslo aldrig hört första skivan (fast när det gäller Storbritannien och Japan så förstår jag dock inte riktigt varför man valde bort den, där har ju låtarna spelats förut). Och förändringar i sig av en turné är inget konstigt, Today was a fairytale spelades bara under den senare delen av Fearless, och låtar färsvann. Europa fick konfetti, det fick inte Asien osv. Det skall bli intressant att se hur pass mycket annorlunda USA blir. Hur många låtar som tillkommer och så, och hur många skillnader i framträdanden det blir. Jag tror jag väntar med en slutgiltig åsikt tills dess.

2011-04-03 @ 16:32:53



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: