slide show
2011-04-27 / POSTED IN: Rösta på Taylor

CMT Awards - rösta på Taylor!

Nu har alla nomineringar för årets CMT Awards släppts och Taylor blev nominerad för ytterligare ett pris! Utöver Female Video (Mine) och Video of The Year (Mine) är hon nominerad i kategorin Best Web Video of The Year (Mine - Live från Speak Now Release Party). Rösta på Taylor här varje dag till den 7 juni! Galan tar plats den 8 juni i Nashville. Taylor är uppe i Wisconsin och har konsert den dagen så hon kommer högst troligt inte närvara vid galan!

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!
Postat av: tonie

Synd att Taylor inte kan vara med på galan :-(. Tycker dock att det är lite konstigt att Hon/dom (Taylor´s stab) inte sett till att hon är ledig den dagen/dagarna, så hon kunde vara med. För det brukar hon ju vara. Verkligen konstigt?????

2011-04-27 @ 23:05:10
Postat av: Erika

Det går ju inte att rösta. Man måste logga in på något..

2011-04-28 @ 07:03:01
URL: http://erikadahlman.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: