slide show
2011-04-13 / POSTED IN: Nyheter

Adam Young om sin gest till Tay

Adam Young (Owl City) har gjort en intervju med Aol Music där han berättar lite om sin Valetine's Day gest till Taylor och att hon faktiskt ännu inte har svarat honom! Om ni inte kommer ihåg vad det handlade om var det att Adam gjorde en cover av Taylors låt Enchanted (som handlar om honom), ändrade lite ord här och var och skrev även ett supergulligt meddelande och blogginlägg om henne ♥


Tidigare i år skickade du en musikalisk Valentine till Taylor Swift. Svarade hon någonsin?

Jag är definitivt en blyg kille. Så det var ett ögonblick då jag kunde våga och få mod att prata med henne. Men hon svarade faktiskt aldrig. Jag väntade mig aldrig riktigt ett svar i sig, men det var en kul grej att göra. Jag tycker hon är en sådan söt tjej. Och när jag hörde orginalversionen av Enchanted, la jag upp bokstäverna och det stavade mitt namn och jag flippade ut. Så det var en plats där jag tänkte att jag kunde svara och göra det mycket respektfullt och till Alla Hjärtans Dag.

[...]

Är det några fler tjejer som du är förälskade i som skulle kunna förvänta sig en video serenad i framtiden?


Inte direkt. Om jag verkligen sitter ner och tänker efter, så tror jag inte det. Jag tror Taylor Swift är den enda. Jag träffade henne först i New York och det är något med henne som gör det svårt för mig att hitta ord för hon är så vacker och så enastående och så uttrycksfull att det var så svårt att hitta de rätta orden. Och nu när jag tar ett steg bak och tittar på alla runt omkring mig, så är hon den enda som jag kommer att tänka på.

- Översättning gjord av mig.

Källa
Postat av: felicia (s)

aw... jag tycker lite synd om Adam... haha, verkar världens härligaste kille men alltför blyg! Konstigt att Taylor inte har svarat :o

2011-04-13 @ 20:58:11



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: