slide show
2010-09-07 / POSTED IN: Övrigt

Svar på tal

Fick en liten trevlig kommentar igår kväll;

jag har inte fått några kommentarer förut?? du kan föresten inte bara anklaga mig att kopiera från dig! det finns fler sidor ute på nätet, hur kan du vara så säker att jag kopierat från dig? :O så tänk först lite inna du anklaga folk sådär! Jag har förövrigt inte läst din blogg på över typ 3 månader...

Svar:
Jag vet inte ens var jag ska börja egentligen, men vill först säga att förhoppningsvis kommer detta att vara första och enda svar-på-tal jag har som är negativt. Något av det värsta jag vet är när människor ljuger och hittar på saker för att framstå sig själv som "oskyldig" när det egentligen är tvärt om. Så därför är jag tvungen att svara nu i bloggen för att 1, försvara mig från påhoppet och 2, få den här personen att förstå att jag är varken blind eller dum.

Vi kallar personen "X".

Jag har under flera månader sett X skriva på sin blogg exakt det jag lägger upp på min.
Bevis:

Jag la upp detta om Taylors sista Fearless konsert den sjätte juni:


X la upp detta tre dagar senare:

Ser ni någon skillnad?

 

Jag kommenterade X's inlägg direkt när jag såg det och frågade varför X kopierade och att X i alla fall kunde ange mig som källa. Några dagar senare gick jag tillbaka till inlägget för att se om X svarat, men NEJ, X hade tagit bort hela min kommentar. Jag lät det gå för att jag orkade inte ta upp det igen och för att det var första gången X verkligen kopierat varenda ord.

 

Nu, igår kväll, gick jag in på X's blogg igen eftersom jag brukar då och då se om X fortsätter att kopiera, och blev inte överaskad när jag såg att X hade kopierat varenda ord från mitt inlägg om "Kanye West ber om ursäkt till Taylor - via twitter". Det var då jag kommenterade för andra gången och skrev ; "jag har bett dig förut att inte kopiera det jag skriver tack?"

 

Det är en sak att erkänna och be om ursäkt, men att du verkligen sjönk så sjukt lågt att efter jag kommenterat så ändrar du allt du skrev och kopierat till något helt annat för att framstå mig som en dålig person? Vem gör så? Jag önskar verkligen jag hade print-screenat ditt inlägg, men jag trodde verkligen inte du skulle ändra hela ditt inlägg bara för att jag frågade om du kunde sluta. Men NEJ.

 

Nu kommer det en ännu roligare grej; du skriver att du inte varit inne på min blogg på tre månader? Konstigt eftersom du kommenterade senast den 26:e augusti? Vet du att jag kan se ditt ipnummer? Glömt av att du hade länkat din andra blogg på din första blogg som du också kommenterat med här?

 

Jag tror inte ni vet hur mycket tid jag ägnar mig åt bloggen och åt Taylor. Jag uppdaterar inte så mycket, eftersom det oftast inte finns något att uppdatera om. Men jag är inne här flera timmar om dagen, för att JAG VILL, för att jag vill att sverige ska ha en fansida om henne, och för att jag älskar henne.  Ni vet heller inget om mig, eller varför jag älskar Tay, men att anklaga mig för att ljuga är något som gör mig enormt irriterad.

 

 

Sist men inte minst, SLUTA KOPIERA. LÄNKA MIG OM NI FÅR INFORMATION HÄR IFRÅN.

 

DU VET VEM DU ÄR.

 

Nu skriver jag inte detta för att vara otrevlig eller något mot DIG, men jag vill att du ska förstå att jag tycker det är viktigt att du inte kopierar eftersom det är respektlöst mot mig som äger denna fansida. Jag skapade denna sida för att de svenska Taylor fansen skulle ha någonstans att dela sin kärlek till henne och för att sprida hennes musik. Jag vill att ni ska veta att jag tycker det är enormt roligt att fler och fler tittar in och kommenterar att ni älskar bloggen. Ni är guld värda och jag är sjukt glad att jag hittat massor av svenska swifties!

 

Nu kanske inte ni andra tycker att det verkar så allvarligt, men detta har som sagt pågått i flera månader och det blev helt enkelt droppen när X anklagade mig för detta.

 

& jag vet att ni kan hitta annan information från andra fansidor om henne, utan det är inte det jag menar. Men att kopiera varenda ord, eller mestadels av det jag lägger upp är inte okej, och jag vill att ni anger mig som källa. Ni kan läsa det under "viktigt information och regler" där det står om vad som är okej och inte.

 

Hoppas inte detta förvirrade er eller gjorde er på något sätt upprörda. X får helt enkelt stå upp för det hon gjort och sagt till mig, och acceptera konsekvenserna (att jag la upp det på min blogg). Jag har tagit bort X's kommentar, för jag är inte här för att peka ut någon utan bara få X att förstå.

 

& förlåt ni andra som behöver läsa detta, jag är vanligtvis ingen negativ person :) love<3


Postat av: F

jag håller med. Jag tycker det är viktigt att få människor att förstå att det inte är okej att kopiera andras bloggar. Hur skulle du tycka om du hade en hemsida om någon du älskar överallt annat och gång på gång får se någon annan kopiera allt det du skriver...?

2010-09-07 @ 18:49:09
Postat av: TS Sweden Fan Club.

usch visa respekt människor! Så fort våran FB sida tar härifrån så länkar vi!

Postat av: Amanda

bra skrivet!!

2010-09-07 @ 20:39:55
Postat av: Tracy - BLOGGDESIGN!!

Hej, härlig blogg! Besök gärna min (A)

2010-09-07 @ 20:55:01
URL: http://ghattas.blogg.se/
Postat av: Elle

förlåt men jag har verkligen inte fått dina kommentarer!! helt ärligt!

jag har heller inte kopierat från din blogg, jag googlar och då finner jag på massa sidor massa saker om taylor! Och det där om min andra blogg, vi är 2 jag och min syrra, Jag E och hon M som bildar ME, väldigt lågiskt, jag såg igår att hon kommenterar din blogg, inte jag! såklat jag vet vem jag är?? jag lever ju med mig :P



2010-09-07 @ 20:57:18
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se
Postat av: Ville Niskanen

Det där var verkligen kopierat!! :D

2010-09-07 @ 21:50:52
URL: http://villeniskanen.blogspot.com
Postat av: mimmi

hej! älskar din blogg <3333

och taylor ;)<3333

jag har tagit det där med selena och taylor på notre dame matchen men jag angav källa!

så jag skrev in att det var från dig!

jag undrar om du vill göra länkbyten med mig min blogg heter ontheline.bloggplatsen.se!

p.s vad taskig att göra så!

2010-09-10 @ 15:19:25
URL: http://ontheline.bloggplatsen.se



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: