slide show
2010-09-14 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now Deluxe Edition - Target

Så avundsjuk just nu! De som bor i USA kan förbeställa Speak Now Deluxe Edition (CD/DVD) som bara är tillgänlig på Target. Det inkluderar alla 14 spår från Speak Now + TRE "NEVER BEFORE HEARD TRACKS", tre remixspår och en DVD med bonus video av 30 minuter.

o.m.g

Omslaget kommer inte vara exakt likadant som den vi har sett till Speak Now, utan skillnaden är att istället för att hennes klännig är lila är den röd!

 

Get Taylor Swift's Speak Now Deluxe Edition CD/DVD Available Only at Target! The Deluxe Edition includes all 14 tracks from Speak Now + 3 Never before heard bonus Tracks, 3 remixed tracks, a DVD with over 30 minutes of bonus videos and more!


Target kan bara skicka Deluxe Edition inom USA - MEN de accepterar beställningar runt om i världen om de kan skicka den till en adress i USA. Alltså om ni kanske känner någon där som kan ta emot skivan för att sedan skicka den till er är det ju bra! Känner själv ingen i USA, så min chans att få den är ... noll

Gå in här för att ta er till sidan och läs mer om den!

Källa #1: TaylorConnect
Källa #2: Target




- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: