slide show
2010-10-28 / POSTED IN: Magazine

Vecko Revyn - utdrag från intervjun & scans

Här kommer bilder/scans från Vecko Revyns senaste tidning där vår vackra Tay pryder omslaget. Jag förstår att det egentligen är helt omöjligt att läsa vad det står, men har tagit ut ett utdrag från artikeln. Om ni vill läsa mer - spring och köp den! Vill påpeka att det är en helt ny intervju som Vecko Revyn gjorde för några veckor sedan som absolut är värd att läsa!

Om kändispressen & kärlek

"Jag läser inte skvaller om mig själv. Och jag gillar inte att prata om mitt privatliv. Det är kanske lite motsägsfullt att jag samtidigt kan skriva så totalärligt om allting i mina låtar, men för mig är det en helt annan sak. Det är ingen stor sak för mig om jag råkar dejta en person som är känd, det är ju inte därför jag väljer den personen. Jag attraheras av människor som har självförtroende och passion för det de gör, oavsett vad det är. Men självklart träffar jag mycket folk genom jobbet, precis som alla andra, och mitt jobb råkar innebära att att jag träffar många kändisar. Jag kan inte göra något åt det."


Att hennes pappa gillar "practical jokes..."

"När jag kommer till ett hotell vill jag ofta hålla en låg profil och inte bli igenkänd, och då kan pappa förstås inte låta bli. Under förra turnén kom jag till New York , och hade verkligen ansträngt mig för att glida in i massan. Men precis när jag kommer in i hotellobbyn, som är full av folk, här jag min pappas röst skrika 'men! Är inte det där TAYLOR SWIFT?' och alla vänder sig om och stirrar. Då har han suttit där i en stol i lobbyn i flera timmar och väntat på att jag ska komma, bara för att få skrika det..."


Om hon är singel eller ej...

"Jag har lärt mig att inte svara på den frågan från journalister, för när du publicerar den här intervjun om några veckor kan allt redan ha hunnit förändras, säger hon bara med ett kort skratt. Men hon erkänner att hon förstår att folk gärna vill veta.

Eftersom att jag själv säger att mina låtar är som min dagbok så är det klart att folk spekulerar nu när jag släpper mitt nya album. ' Åh, handlar den här låten om honom?' och så vidare. Men jag är ju fortfarande samma person som jag alltid varit , och det här är mitt sätt att processa känslor, så jag kommer alltid att skriva mina låtar på samma sätt."


(Ange mig tydligt som källa om du tar antingen bilderna eller texten härifrån.)
Postat av: Emmy

jag vill så läsa det där om sminkningen!!! det om sotade ögon haha. men orkar inte köpa tidningen :pmen jag har kommit på enkelt sätt att få likadana lockar som taylor, blir sjukt fint på mig med ;)

2010-10-28 @ 21:25:25
Postat av: Tonie

Köpte den idag:-). Taylor var supersöt på dom få(!)

:-( bilder som fanns. Men det var en kul artikel att läsa. Den visade på vilken rolig tjej Tay är. Verkar ha fått sin humor från farsan, Ha ha. Hon berättade bl. a. att hennes farsa suttit i lobbyn på ett hotell hon skulle bo på och basunerat ut för "världen" att hon kommit dit, fastän hon kämpat hårt för att vara inkognito. Verkar vara en kul snubbe min "svärfar" ;-).

2010-10-29 @ 01:25:45- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: