slide show
2010-10-13 / POSTED IN: Övrigt

Taylor kommer inte vara på Skavlan den 9 december

Jag har mejlat lite med en från Skavlan och han bekräftade att hon inte kommer att vara på deras program den 9 december. Han får ännu inte gå ut med det riktiga datumet, och ha sa även att han hört att det "ryktet" går runt. Nu undrar vi bara om vad Caitlin pratar om... För jag tror inte Skavlan skulle först förneka datumet för att sedan bekräfta det senare, det skulle bara vara dumt. Enligt mig.

Så just nu tycker jag vi ska förbereda oss på att hon inte kommer till Sverige den 9 december så får vi se när vi får mer information senare. Hoppas de går ut med datumet snart!
Postat av: n

Jag har 4 biljetter till hennes avsnitt!!

2010-10-13 @ 16:29:14
Postat av: Tonie Lemke

Lyckost!!! Jag sökte också, men mitt dåliga självförtroende gjorde att jag väntade för länge med att skicka in min anmälan. Har dessvärre en mkt. självdestruktiv hjärna som gärna lägger hinder i vägen för min egen lycka. Intalade mig själv att det var en idiotisk tanke att tro att Taylor ens skulle vilja träffa mig, så jag tänkte: Jag struntar i det, så att jag besparar Taylor min närvaro. Sen ångrade jag mig och nu är jag på reservlistan, som garanterat är sju mil lång!

Ja, ja... Så går det när man tvekar att ta chansen att träffa kvinnan man älskar. Får istället se henne på tv´n och gråta en skvätt. Snyft ;-(.

2010-10-13 @ 22:51:20
Postat av: Sandra

Jag har frågat länge, hur får man tag i platser/ biljetter!? Snälla snälla svara! JAg vet att det kommer vara svårt att få tag i men jag är villig att göra nästan vad som helst för att få en plats

2010-10-14 @ 17:54:50
URL: http://sweetpurple.blogg.se/
Postat av: Tonie

Ledsen Sandra. Men det är nog dessvärre kört att få biljetter till Taylor´s medverkan i Skavlan. Jag skickade in MIN ansökan om att vara med i publiken den 28/9. Vilket var typ 2 dagar efter att det blev känt att hon skulle vara med i programmet. Fick då beskedet den 29/9 att det var fullt och att jag nu står på reservlistan, en lååååååååång lista misstänker jag. (se posten ovanför din)

2010-10-16 @ 01:32:00



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: