slide show
2010-10-20 / POSTED IN: Nyheter

Taylor kommer inte till Sverige på hennes världsturné

Dåliga nyheter. Väldigt dåliga nyheter.
Som ni läser rubriken så är det bekräftat att Taylor INTE kommer till Sverige under hennes Speak Now världsturné nästa år. Det har blivit bekräftat att Norge kommer vara det enda skandinaviska landet Taylor kommer att åka till, och det gör mig grymt ledsen. Fick veta det tidigt imorse, men hann inte lägga upp det här innan jag gick till skolan, så ni har antagligen redan hört nyheten.

Hon kommer till vårat grannland NORGE (Oslo) den 9 mars 2011 med hennes turné och där finns chansen för oss att se henne. Pre-Sale av biljetterna släpps klockan 09.00 (norsk tid) på fredag denna veckan och de riktiga biljetterna den 25 oktober klockan 09.00. Ståplatser kostar 490 norska kronor och sittplatser kostar 590 norska kronor.

GÅ IN HÄR FÖR ATT LÄSA MER

Det finns också en parantes till detta inlägg och det är att DETTA ÄR INTE BEKRÄFTAT AV TAYLOR ELLER NÅGON I HENNES NÄRHET, och eftersom vi inte har fått sett hela turnélistan så vågar jag fortfarande inte riktigt tro på detta. Så ha det i bakhuvudet nu, att det kan finnas en pyttepytteliten chans att Sverige kan vara med på listan. Vi får vänta och se tills imorgon när turnélistan släpps helt enkelt.

We are happy to confirm that Oslo will be the only concert in Scandinavia that the 20-year-old singer, guitarist and singer/songwriter Taylor Swift will be holding. Taylor Swift has won four Grammys, she is number one when it comes to digital sale, has topped several radio lists, and in 2009 she topped album charts within several genres.

Källa
Postat av: Taylor Swift Sweden Fan Club [Facebook]

Om hemsidan går ut med denna info så stämmer det tyvärr, fick reda på det i går också.. :( SKIT TRÅKGIT!!!

2010-10-20 @ 16:43:32
Postat av: JULIA

Gud vad tråkigt :( jag som hade hoppats att hon skulle komma hit :( :( :( :(

2010-10-20 @ 17:34:09
Postat av: Tilda

Nejj...det här får inte vara sant :(

2010-10-20 @ 18:20:50
Postat av: Tonja

STOR besvikelse :( jag kanske åker till norge edå. Hoppas.

2010-10-20 @ 18:37:20
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Emmy

jag har ju bott i Norge hela sommaren och vet ett nära boende till både station och arena för 150kr/natten då utan frukost och man får ta med lakan då det är ett hostel. Men det är fint och välplanerat och centralt.



Jag kommer förmodligen åka till Oslo och bo där. Vill helst undvika det dock för staden är helt underbar och jag kommer inte vilja åka därifrån om jag nu åker dit, hahah. (ja, Norge är SÅ BRA!) har även norskt bankomatkort och sådant om det krånglar med betalningar.

2010-10-20 @ 19:11:04
URL: http://angelseatmuffins.blogspot.com



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: