slide show
2010-10-08 / POSTED IN: Nyheter

"Fearless" borta från top.10

Efter vad som visad vara nära två år - ja, nära två år - åker Taylor Swift's album Fearless tyst ner från Top 10 på Billboard Magazine's Country Album Chart.


Det ramlade inte ner långt, nummer 12 i rankning som släpptes idag, ner från nummer 11 förra veckan. Swift, countrystjärnan, kan komma rakt tillbaka till toppen med hennes nya album, Speak Now, som släpps den 25 oktober.


Fearless har tillbringat 99 fantastiska veckor - så här långt - på både Billboard's Country Albums Charts och Billboard 200 Top Albumes Chart, baserad på informationen på deras hemsida, www.billboard.com. Albumet klättrade på båda listorna kort efter att den släpptes den 11 november 2008, och har legat på eller nära toppen på Country Album Chart ända sedan dess. Den rankas som #80 denna veckan på Top Album Chart.


Rankningen på Country Albums Chart är baserad på försjälning; rankningen på Top 200 Albym Charts är baserad på radiospelningar och försäljning, raporterar Billboard.

"Det har varit en av våra bästsäljare countryalbum på en lång, lång tid" bekräftar Bob Roets, ägare av den lokala Wooden Nickel Music affären. "Det verkar som om vi beställer den varje vecka."


Album med denna typ av långtidspopularitet är ett undantag, säger Roets. Han säger att Swift's nya album kan också skicka Fearless försäljningen skyhöga igen och kan möjligen driva båda albumen till Country Albums Top 10.


"Jag har sett där någon som släpper ett nytt album, gör att människor går tillbaka och plockar med den gamla också," säger Roets.

 

Översättning gjord av mig, ange mig som källa om du kopierar texten.

 

Ursprungliga källan: N-S





- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: