slide show
2010-10-23 / POSTED IN: Speak Now

Angående läckningen av Speak Now

Ja, albumet är läckt. Ja, jag kommer ta bort era kommentarer där ni tipsar om nedladdningslänkar. Och ja, det suger, jag vet.

Albumet läckte igår/idag på grund av att albumet skickades ut två dagar tidigare till några butiker och fans genom Amazon bland annat.

Det är oändligt tråkigt att det blev såhär, och jag vill egentligen bara säga en sak till er: LADDA OLAGLIGT INTE NER SKIVAN. KÖP DEN NÄR DEN SLÄPPS OFFICIELLT.

För det är respektlöst mot Taylor, eftersom release-datumet är på MÅNDAG, och om ni älskar och stöttar henne så kan ni vänta någon dag för att få låtarna. Jag vet att inte Sverige kommer få skivan i butik förän på onsdag, men på måndag släpps den officiellt och det är då det är, enligt mig, okej att lyssna på låtarna.

Så tipsa inte om nedladdninglänkar, för de kommer tas bort omedelbart.
Postat av: Taylor Swift Sweden Fan Club [Facebook]

Hej Andrea, ville bara inflicka, att det är inte direkt läckt. Albumet släpptes i Irland & Holland den 22:e Oktober, alltså är det inte helt läckt, men samtidigt är den det hehe... kramar!

2010-10-23 @ 12:52:57
Postat av: Felicia

Ja, jag hörde också att den blev släppt i Irland och sånt ^^ men den är ju läckt också, eftersom den ska vara ute den 25:e... skruvad situation helt enkelt ;)

2010-10-23 @ 13:20:22
Postat av: Taylor Swift Sweden Fan Club [Facebook]

Felicia: Ja visst är det? Men allt vi behöver göra är att inte sprida länkar (: ! Men jag vet inte om man kallar detta läckning eller inte faktiskt ;/

2010-10-23 @ 13:31:54
Postat av: Selgomez

det hände samma som med selena typ. Itunes har råkat släppa Speak now. precis som dom gjorde med A year without rain !!! jag såg hela speak now albumet där och blev helt chockad !!

2010-10-23 @ 16:11:02
URL: http://selgomez.webblogg.se/
Postat av: Taylor Swift Sweden Fan Club [Facebook]

SelGomez: Det har inte råkat bli släppt, dom hade tidigare släppnings dag än oss (: !

2010-10-23 @ 17:11:45
Postat av: Emmy

grejen är ju att vanligt folk som inte är fans inte riktigt bryr sig. Det är likadant när Twilightfilmer/böcker och HP och allt annat släpps. FLera dagar för tidigt och slutar med att då hälften av fansen fått så låter de det vara kvar av hänsyn till alla. Assynd :(

2010-10-24 @ 13:06:08
Postat av: Tonie

Ja, det suger för Taylor och hennes bolag! Har väl laddat ner lite grann själv, men mkt. lite musik och BARA äldre grejer,(inte TAYLOR) främst musikvideos från -80 till -00 talet och kanske nån äldre film som är svår att köpa i handeln. Jag tycker att äldre grejer borde vara utlagt(?) till nedladdning med reklamintäkter/lågt pris. Men nyare material borde man köpa/ladda ner sen köpa, för att se till att det produceras ny musik och film. Det gör i alla fall jag.



Köpte Speak Now för flera veckor sedan från Taylor´s shop, ett sk. glitter package. Får den den 1/11. Can´t wait!!! ÄLskar Taylor!!!!! Supersnuttis!

2010-10-25 @ 00:45:56



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: