slide show
2010-10-17 / POSTED IN: Speak Now

8 dagar kvar

Postat av: Tonie

Köpte nyligen skivan plus en drös andra grejer från Taylor.com/USA. Köpte grejer för nästan 1100:-

/158$. Speak Now skivan kommer tyvärr inte än på ett tag, men de andra grejerna kommer troligen till veckan. Faan va gött! Ursäkta språket!

2010-10-18 @ 02:00:03
Postat av: Emmy

du har väl tänkt på att köpa skivan med vår Zon va? För USA är i en annan zon och skivor därifrån går inte att spela i vanlig suropeiska spelare. (finns multiplaysers som är mkt dyrare) men går ju att beställa så att de går att spela här. Därför beställde jag skivan från etteuropeiskt bolag för att vara säker på att den går att lyssna på.

2010-10-18 @ 20:43:16
Postat av: Tonie

Jag fick mina grejer idag!!! Yes! Bl. a. lite poster´s och ett gäng fantastiska bilder på smulisen.

Jag gjorde inget medvetet val av svensk zon. Vilket JAG inte tror är nåt problem? Jag köpte bl. a Taylor`s första skiva, Taylor Swift. (Hade försökt köpa den på CDON, men den var restnoterad. Så då köpte jag den från Taylor direkt istället.) DEN funkar att spela så antingen så skickade dom på shopen medvetet en "svensk" skiva eller så spelar det ingen roll på musik skivor. Jag har även köpt både Fearless Platinum och The holliday Collection från en kille i USA genom Tradera och dom funkar utan problem. Är du verkligen säker på att Zonerna har med musik-cd´s att göra? och inte bara dvd´s? Gjorde en gogglesökning på både cd och dvd + zoner och jag hittade inget om att zoner påverkar musik-cd´s. Ja ja, det blir som det blir. Kommer ändå att köpa Speak Now Deluxe edition när den finns i butik.

2010-10-20 @ 23:24:50



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: