slide show
2010-11-08 / POSTED IN: Speak Now

Taylor håller kvar förstaplatsen på Billboard!

Efter succén med Speak Now under släppningveckan då albumet sålde över en miljon kopior, fortsätter Taylor att göra stordåd! Förra veckan såldes det ytterligare 350 000 kopior, vilket gör att Taylor håller kvar sin förstaplats på Billboard listorna. Vi är nu inne på tredje veckan, och säljningssiffrorna närmar sig 1.5 miljoner. Detta gör mig totalt mållös, och jag är så glad för Taylor. Hon förtjänar verkligen all framgång hon har, och jag älskar hur hon bara bli större och större för varje dag! ")Källa

(det är nyhetstorka om Taylor just nu, så det är därför inga nya inlägg läggs upp - sorry!)
Postat av: Anonym

det coola är att en miljon första veckan bara är säljstatistiken för USA. resten av världens är inte med - om man inte köpte från USA, för då är de såklart med ;)så hon har sålt mer!

2010-11-08 @ 23:51:31- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: