slide show
2010-11-26 / POSTED IN: Övrigt

Svar på tal

Svar: Jag lägger upp detta för att en gång för alla klara upp allt som har hänt. Taylor kommer inte till Skavlan. Vi fick veta detta några veckor tillbaka efter ett mejl från Skavlan där de berättade att hennes besök var inställt. Jag la även upp denna information då, men jag förstår att några kan ha missat det. Hon skulle ha kommit den 2 december, alltså nästa vecka, egentligen, men nu är det alltså inte så. Förmodligen kommer hon komma någon gång nästa år, enligt Universal (har haft mejlkontakt med dem med) men det är inte säkert. Vi vet fortfarande inte varför hon avbokade sitt besök, men vi vet dock att hon ställde in hela sin promotionturné för Speak Now i Europa hon skulle ha nu i december.

 

(OBS: ni som hade reserverat biljetter fick det mejlet från Skavlan, och där stod det att ni skulle höra av er angående biljetterna. Om ni inte svarat på det mejlet och inte ska gå, är det bra om ni hör av er till programmet och säger att ni inte vill ha era biljetter. Annars kommer de inom kort skicka er ännu ett mejl för att bekräfta era biljetter!)

 

Update: Vill också säga ännu en gång att Taylor inte besöker Sverige under hennes Speak Now turné nästa år.

Postat av: Adina

Hej!

Ska Taylor kanske komma hit nästa år??? JAAAA!:D:DJag har precis blivit medlem på twitter för att kunna följa hennes, men undrar vilken som är hennes? Är lite osäker:)

Skulle uppskatta svar!:)

2010-11-26 @ 21:36:45
URL: http://erikzzonz.blogspot.com
Postat av: Adina

Sv:

Nejdå, jag ska inte ha för höga förväntningar, men det skulle verkligen vara underbart!;)<3

Men någon gång borde hon komma iallafall, jag ska se henne i verkligheten, även om det är när jag är gammal!;P Hon har väl sagt att hon vill hit!?:) Jag har för mig att du hade det på din förra header.Okej, tack så mycket för adressen!:)

2010-11-26 @ 22:14:18
URL: http://erikzzonz.blogspot.com- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: