slide show
2010-11-06 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now Booklet

Tänkte att jag skulle lägga upp scannbilder från Speak Now Booklet, så att ni som inte har köpt skivan, utan kanske laddat ner den från iTunes kan se hur underbar den är! Älskar verkligen denna, och bilderna är fantastiska. Tycker också det är roligt att hon blandar i sitt band mycket i bilderna, det visar hur nära de står varandra. Det jag blev besviken på med den var att hon inte hade riktigt ett "tacktal" i slutet, som hon har hade i hennes debutalbum och i Fearless. Jag har en (konstig..haha?) hobby att jämföra hennes "tacktal", från hennes debutalbum till Fearless; för man ser verkligen hur mycket hon har mognat mellan dem - vilka vänner hon tackar, hur hon tackar alla killar osv. Hade sett framemot det i Speak Now, men man kan väl säga att hon tackar både i "Prologue" och på sista sidan där det står "THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU TO ANYONE AND EVERYONE WHO HAS EVER HELPED ME WITH ANYTHING" :D

 

För att se bilderna i bättre kvalité, gå in här!

 

Observera att dessa scannbilder är från USA's version av Speak Now, vår booklet här i Sverige ser lite annorlundare ut!

 

Bildkälla

Postat av: eidetik

Har du märkt att hon har lämnat små meddelanden i låttexterna i bookleten? Lägg ihop alla stora bokstäver i låttexterna. Alltså, Taylor är himla smart :D

2010-11-13 @ 03:01:07
URL: http://eidetik.blogg.se/- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: