slide show
2010-11-27 / POSTED IN: Speak Now Tour

NeedToBreathe är förband för Taylor!

Taylors Speak Now turné tar ju plats nästa år, och nu har ett av förbanden blivit utsedda. Bandet heter NeedToBreathe och har tydligen väldigt kristna budskap i sina låtar. Ni kan kika in på bandets hemsida här, och även lyssna på deras låtar på Youtube.

Men vi vet fortfarande inte om de kommer hänga med på den internationella turnén, men de ska vara med under turnén i USA. Förhoppningsvis får vi mer information snart!
Källa
Bildkälla
Tycker ni de verkar bra?
Postat av: Jonatan

Deras låt "Something Beautiful" är ganska awesome i alla fall.

2010-11-27 @ 15:22:46
Postat av: Tonie

Lyssnade lite på några låtar och dom låter ganska bra. Får däremot krypningar i skinnet när jag hör att dom är ett kristet band. Är inte direkt emot gud och kristendomen, men jag gillar inte

"extremister", vare sig dom är Kristna, Judar eller Islamister. Och dessvärre så tenderar kristna i USA vara lite extrema. Hoppas bara inte att Taylor tar efter. Sök på landoverbaptist.org så får ni se själva. Det är nån galen prästjävel där som påstår att Taylor sålt sin själ till djävulen och uppmuntrar tonårspojkar att "bryta" penisen av sig pga hennes sånger. Idiot! Är hon kristen eller ja.. KRISTEN? Nån som vet? Andrea?

2010-11-27 @ 16:54:50
Postat av: Felicia

ja, helt okej faktiskt :) :)

2010-11-27 @ 17:44:58
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

svar: ja, Taylor tror på gud iaf :) men inte extrem kristen är hon inte. .men hon har tackat gud i några tacktal genom åren och så ... ^

2010-11-27 @ 17:46:09
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: Anonym

@Tonie: Om Taylor hade varit SÅ kristen (jag kallar det inte ens kristen, jag kallar det dum i huvudet), så skulle det redan visat sig.

2010-11-27 @ 18:31:00
Postat av: Anonym

jag har en fråga: Hur får man reda på the hidden messengers i taylors låtar? jag vet ju redan vad dem är. men HUR får man reda på dem?

2010-11-27 @ 21:30:06
Postat av: jessica

Har inte hört deras låtar än men ska.

Jag är kristen själv och é inte ngn extremist. Men som tonie säger finns det några som är extremister. Det kallas att ha en doktrin. Det finns olika sånna och vissa é valdigt extrema t.o.m vrickade. I undomsgruppen jag går till har vi blivit tillsagda att akta oss för sånt. Allt ( eller dt borde vara så) som man påstår måste vara baserat på bibeln, och jag har inte sett ngn stans att man måste bryta penisen av sig själv. De é ett sätt att lura folk och tyvärr blir

Det så att de som som inte gillar idéen om kristendom och ser och hor sånna saker tycker att vi é dumma i huvudet. Nu säger jag nt att ni har sagt så.

Jag tror på Gud för att jag har fått upplevt hans närhet personligt. Något som är helt underbart! Jag har inte blivit hjärntvättad. Och om Tay har valt ett kristet band som förband, har hon sina anledningar, och vi får hoppas på det bästa!

Hoppas ingen tog illa vid sig, och om ngn gör det var det

Inte meningen! Jag bara kände att jag måste få säga detta.

Kram<3

2010-11-27 @ 21:58:41
Postat av: Andrea (Taylor Swift Sweden)

svar till anonym: i Taylors album, den lilla boken som följer med där lyrics och allt står... jag är verkligen asdålig på att förklara, men om du har köpt hennes album, titta i bookleten så kommer du förstå. Leta upp alla bokstäver i lyrics som står med stor bokstav så får du till slut ett ord/en mening för varje låt :) det blir ett hidden message i varje låt, och det är de stora bokstäverna tillsammans som, som sagt bildar en mening.. fråga igen om du fortfarande inte förstår, eller så kanske någon annan kan hjälpa mig att förklara? haha >.<

2010-11-27 @ 23:10:30
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: Tonie

Till Jessica: Jag menade inte att killarna bryter penisen av sig själva, utan att prästen påstod att dom bröt av den när dom syndade. Dvs att dom hade en massa sex, med sig själva eller andra och att det berodde på texterna i Taylor´s låtar. Detta påstående är ju såklart skitsnack. Gå som sagt in på sidan och läs själva eller lättare: sök på

"is Taylor singing for satan". Jag skrattade nästan ihjäl mig när jag läste allt dravel som pastor Deacon Fred (aka duschbag)skrev. Han ville bl.a att Taylor´s skivor och konserter skulle bannlysas, att det skulle införas höga böter för den som innehar eller lyssnar på hennes musik. Först så trodde jag att det var ett skämt, men det verkar det inte vara. Tänkte skicka ett dräpande e-meil till dom, men det gick inte. Hade väl fått en uppsjö av hatmejl och blivit tvungna att stänga av mejlen. Testa det med. Urkul text:-) Där står att: vi som försöker mejla tydligen är Hell bound/ på väg till helvetet m.m :-).

2010-11-28 @ 00:53:56
Postat av: Fanny

Jag har lyssnat på deras senaste album nu och tycker att de är väldigt bra, gillar framför allt the outsiders :)

2010-11-28 @ 19:59:49- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: