slide show
2010-11-13 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Vad tror ni Taylors "what" efter hennes uppträdande med Back To December på CMA's egentligen handlar om?


Det cirkulerar just nu många spekulationer på nätet om varför Taylor sa "what" efter hennes upptrände med Back To December på onsdagens CMA Awards 2010 verkligen handlar om. Några tror att det var för att hon fick stående ovationer av publiken, men några tror att det döljs något och att Taylor fick höra något i sitt öra som fick hennes säga "what!?". Vad vet man inte, och det pågår som sagt många diskussioner. Exempelvis att Caitlin som twittrade "CMA snow still in my hair - our girl's reaction to the standing ovation was super priceless.."whaaaa?", bara skrev så för att vi skulle tro det.


Enligt mig tänker alla för mycket på det. Jag tror det var för de stående ovationerna. Hon har ju haft en känslosam vecka, så hon kanske blir överväldigad över reaktionerna från publiken. Så ser jag det, tror inte de försöker dölja något. Vad skulle det vara i så fall? :)

Postat av: Tonja

jag tror som du att det var för de stående ovationerna. förstår inte vad som skulle varit så viktigt som sades i taylors öra en minut innan hon skulle av scenen. jag menar om det skulle behövas säga nått till henne som var viktigt så skulle man ju kunna sagt det efter när hon gått av scenen. tror bara att hon blev chockad över att folk tyckte att hennes framträdande var så briljant så att folk kände att de behövde hylla det genom stående ovationerna :D

2010-11-13 @ 23:56:55
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Felicia

Stående ovationer. Taylor tar aldrig någonting för givet och blir uppriktigt förvånad över att så många hyllar henne för det hon gör. <3

2010-11-14 @ 00:10:40
Postat av: André

Jag trodde precis som alla andra först att det var pga publiken men sen läste jag en kommentar på youtube där nån skrivit att det var "stagemanagern" (finns säkert nått svenskt ord för det..) som hade sagt "She didn't win anything, she can go home." precis efter låten och Taylor hade hört det i sin öronsnäcka så hon sa "What?". Vilket kanske är sant, stackars Swiftie isåfall :(

2010-11-14 @ 01:40:34
Postat av: Karin

Tror också det var för de stående ovationerna. Men hon borde inte ha blivit så förvånad egentligen, det är klart hon får stående ovationer! :D

2010-11-14 @ 11:23:55
URL: http://karinwikingsson.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Jag lutar åt att det var någonting förutom de stående ovationerna. Jag tycker hon ser väldigt bekymrad ut precis när hon sa det. Precis efter framträdandet så log hon och såg glad ut, men sekunden innan "What" så ser hon väldigt bekymrad ut. Det behöver inte nödvändigtvis vara något väldigt allvarligt, man kan också få en bekymrad min när man försöker höra vad någon säger.



Andrè: Det finns ett klipp på YouTube där en stagemanager säger "She didnt win anything, she can go home" och detta hörs i hennes öronsnäcka. Förmododligen så har personen som skrivit kommentaren sett denna. Själva klippet är dock fejk. Det är helt enkelt någon som spelat in en konversation, och lagt på ljudet av detta ovanför inspelningen från CMA för att vara rolig.

2010-11-14 @ 21:27:43



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: