slide show
2010-11-25 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

Vad är du tacksam över?

 

Idag är det Thanksgiving i USA och i samband med det tänkte jag ta något som har med det och göra för dagens fråga! Även om vi inte firar det i Sverige, kan det vara en kul grej och säga vad man är tacksam över (;  Jag säger det på engelska, för det känns som om det låter bättre så haha. Men ni får självklart skriva på svenska!

 

I'm thankful for having Taylor Alison Swift in my life, my family and for having a bed to sleep in and food on the table every day.


Er tur!

Postat av: Felicia

Jag är tacksam över att mycket. Först och främst för alla de människor jag har vid mitt hjärta - Taylor, min familj och mina vänner, de människor jag älskar över allt annat. <3

2010-11-25 @ 20:49:44
Postat av: Amanda

haha jag tror alla kommer att säga samma: min familj först och främst. men även taylor :D

2010-11-25 @ 21:08:46
Postat av: Anonym

min familj

2010-11-25 @ 21:56:03
Postat av: Tonja

Jag är tacksam över min underbara familj, mina fina vänner, allt fin musik och att jag har tak över huvudet och mat på bordet. Ja, det finns säkert en hel del mer så jag är tacksam för men endå :D

2010-11-25 @ 23:41:58
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag är tacksam över att ha mat på bordeet, att jag har någonstans att sova och att jag har tak över huvudet. Min familj och mina vänner som alltid får mig att skratta. Men också att jag har upptäckt Taylor Swifts musik som har hjälpt mig genom mycket. :)

2010-11-26 @ 12:37:39- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: