slide show
2010-11-21 / POSTED IN: Dagens

Dagens fråga

VEM ÄR DU?


Fick några frågor om vem jag är på frågestunden, så tänkte att jag skulle berätta lite om mig själv, och så får även ni skriva om er själva om ni vill! Skulle vara kul och lära känna er lite :)

 

Jag heter Andrea, som ni förhoppningsvis vet vid detta lag, och bor en bit utanför Göteborg (♥). 16 år gammal och går på första året på gymnasiet. Går samhäll - samhäll, men vet inte riktigt om det är min grej, så funderar på att byta.. Jag kommer inte nämna vilken skola jag går på, inte just nu, för jag föredrar att vara lite anonym. Ingen av mina 'bekanta' vet att jag driver sidan, och vill helst att det ska vara så. Några av er har mig på facebook och några av er har jag haft mejlkontakt med, genom bland annat fanprojektet, och jag vill att ni ska veta att jag ser er alla som vänner!

 

Har fyra systrar, bland annat en tvillingsyster som betyder allt för mig. Jag har en sjuk humor, skrattar under obekväma och seriösa tillfällen, vilket ibland kanske är mindre kul. Garvade bland annat under hela The Last Song, filmen. Förlåt om ni var på bio i mitten av maj på Bergakungen i Göteborg och någon förstörde hela filmen. Kan försäkra er att det inte var min mening (haha).

 

Jag är helt besatt av tv-serier. Mitt favoritprogram är Grey's Anatomy. Följt det sedan början! Jag blir lätt kall (en annan sak gemensam med Taylor), gillar Twilight och hatar vintern. Förstår inte varför jag är född i Sverige egentligten. Jag hör inte hemma i minusgrader med ihjälfrusna tår.

 

Min största dröm är att träffa Taylor, men även att bli författare. Uttrycker mig bäst genom skrift, mest genom dikter och noveller. Är vanligtvis en väldigt blyg person, så hatar att prata inför grupp.
Men det gör alltid min dag att prata med er, och uppdatera sidan. Varje kommentar värmer och jag är så glad att jag hittat massa swifties. Jag är inte ensam.. :)

 

Så... Nu är frågan i era händer. Vem är du?

Postat av: :3

jag bor i lappland i en stad som heter lycksele,jag är 12 år hehe. jag har 2 större syskon och gillar att sjunga och spela gitarr och är ett stooooort fan av taylor swift :P lite om mig...

2010-11-21 @ 18:52:21
Postat av: Lina

Ofta!! :o haha vi har en del tillsammans Andrea :P

Jag är 17 år och bor också i Göteborg. Jag har även en tvillingsyster som även för mig betyder enormt mycket. Sedan är jag som person väldigt blyg och hatar prata inför stora grupper, precis som dig, men när jag är med kompisar är jag hur flummig som helst haha ;)

Jag älskar musik, skulle vilja ha en framtid inom det, om inte, så är foto en enorm passion.

Det var lite om mig :)

Hade varit riktigt kul att träffa dig någon gång Andrea, speciellt med tanke på att vi har så mycket gemensamt o att båda bor i gbg!! :D

2010-11-21 @ 19:03:57
Postat av: Andrea (TaylorSwiftSweden)

Lina: jaaa det hade varit sjukt kul :) adda mig på msn (taylorswiftsweden@hotmail.com) så kan vi ju lära känna varandra mer^

kram<3

2010-11-21 @ 19:18:34
URL: http://taylorswiftsweden.se
Postat av: selena

Gud va kul att ha en tvillingsyster, liksom typ en bästakompis som är ens syster också. Är ni enäggs elr tvåäggs? kram

2010-11-21 @ 21:18:07
Postat av: Felicia

16 år, tvillingsyster till dig, och går första året på naturvetenskapliga linjen inne i stan i gbg! Älskar sommaren och värme enormt mycket, och har en stor dröm att resa världen runt. innan jag dör ska jag ha en fot i varje kontinent. Wish me luck.

Taylor är en enorm stor del av mitt hjärta - utan henne vore jag tom. Att träffa henne är min STÖRSTA dröm, helt sjukt hur mycket jag vill få en av hennes berömda kramar... <3

2010-11-22 @ 10:07:52
Postat av: Annina.

Jag kan ju bara säga att du skrivit om mig! haha, vi har rääätt mkt gemensamt!

Jag är 15 och bor i en ganska liten stad utanför borås. Jag har tre småsystrar. Och jag skrattar också ofta vid olämpliga tillfällen x] jag älskar twilight! och jag tkr också väldigt mkt om tv-serier! men jag har däremot slutat att följa grey's anathomy, men fäljde det innan. Min favorit tv-serie är Vampire diaries :D

Jag blir också kall väldigt lätt! Och hatar vintern :O

Jag är en vääldigt blyg och tyst person. Jag vill väldigt gärna lära känna annat folk, men vågar inte riktigt ta intiativet att börja prata..

Vad glad jag blir att du ser oss som dina vänner, för jag gör också det! :)



Förresten, har du bokat hotell i norge?

2010-11-22 @ 15:57:24
URL: http://twilightismylife.blogg.se/
Postat av: Ann'

2010-11-22 @ 15:58:06
Postat av: Annina.

glömde förståss att skriva att Taylor betyder väääldigt mkt för mig! Hennes musik gör mig glad och jag vill såååå gärna träffa henne! Taylor's in my heart! <3

2010-11-22 @ 15:59:42
URL: http://twilightismylife.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag heter jessica och är femton år. Jag bor i en stad som heter eskilstuna.

Jag gillar att sjunga, prataoch umgås med folk. Jag har lite vrickad humor, som inte ens jag förstår mig på. Är själv ett stort fan av tv serier men tittar mest

På spanska tv serier. Mina föräldrar är från ett spansktalande land.

Till skillnad från dig är jag ett vandrande element. Varm jämt. Det é sjukt.

Jag älskar att läsa.min passion. Vill själv skriva en bok. Har en men vågar inte visa den for någon. Stephenie meyer är min favorit författare. Helt klart bäst! So go twilight! Haha...

Jag har varit ett taylor fan i typ 1/2- ett år (kanske mer)

Hon betyder jättemycket för mig! Jag tror jag är den enda som gillar taylor i min skola. Men det bryr jag mig nt om. Im å proud and fearless swiftie;) älskar hur hon skriver sina låtar. Hennes personliga touch får en att känna igen sig och veta att man inte é ensamm.

Det här é bä ngt jag har slängt ihop för att sammmanfatta mig själv. Jag é ganska komplicerad:s

Men vill ni veta lite mer har jag en bättre beskrivning på min myspace sida.

Ha det bra och tack Andrea för att du jobbar hårt me bloggen så att vi kan vara uppdaterade;)

Love you<3



Ps: förlåt för den konstiga skriften. Stupid iPod!



2010-11-22 @ 17:07:29
Postat av: julia

Hej jag heter Julia, 14 år.

Älskar Twilight :) Och älskar Taylor Swift. Jag vill så gärna träffa henne, det skulle vara största drömmen :) Blir också lätt kall och hatar vintern :)

2010-11-22 @ 17:41:28
Postat av: Andrea (TaylorSwiftSweden)

svar till selena: enäggstvillingar! :)

2010-11-22 @ 18:40:38
URL: http://taylorswiftsweden.se



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: