slide show
2010-11-13 / POSTED IN: Film, TV & Radio

40 Greatest Songs of the Decade

Idag kommer CMT sända en två timmar lång tv-special som handlar om de 40 Greatest Country Songs of the Decade och det kommer att visas nytt footage och interjuer med Taylor! Läs mer nedan, för det verkar vara ett väldigt sevärt program.

CMT will debut a two-hour special, 40 Greatest Songs of the Decade, on Saturday (Nov. 13) at 8 p.m. ET/PT. Highlighting modern classics such as Brooks & Dunn’s “Red Dirt Road,” Faith Hill’s “Breathe” and Toby Keith’s “Courtesy of the Red, White and Blue (The Angry American),” the special will also incorporate archival footage as well as exclusive, brand-new interviews with country music’s biggest stars. Trace Adkins, Kenny Chesney, Miranda Lambert, Tim McGraw, Rascal Flatts, Taylor Swift and others will provide personal commentary and reveal stories behind the songs.

Källa
Postat av: Karin

Hörde Mine på radion för första gången idag! Den har säkert spelats tidigare, men jag lyssnar aldrig på radio... haha. Det var mamma som ropade nerifrån köket "KARIN! Det är hon Taylor Lautner nu!" Hahha, Lautner med xd Som tur väl är fattade jag vem hon menade och rusade ner :D

2010-11-14 @ 11:25:53
URL: http://karinwikingsson.blogg.se/
Postat av: André

Häfitgt Karin, man hör henne nästan aldrig på radio :(

Jag såg dock henne på Mtv när jag var i Italien för en vecka sedan, det var Mine då också :)

2010-11-14 @ 12:14:58
Postat av: Tonie

Jag har också hört Mine ett par ggr på Rix, men dom spelar den inte värst ofta tyvärr. Och aldrig(?) nån av hennes andra låtar.

2010-11-14 @ 22:51:06
Postat av: Anonym

Jag har också hört Mine ett par ggr på Rix, men dom spelar den inte värst ofta tyvärr. Och aldrig(?) nån av hennes andra låtar.

2010-11-14 @ 22:51:54



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: