slide show
2010-03-28 / POSTED IN: Nyheter

Taylor vann två kids choice awards!!

Yääääy! så glad att Taylor vann två kids choice awards igår; favorite female singer och favorite song - you belong with me. Båda som hon var nominerad till! iiih!

 •    Eftersom Taylor hade konsert i The Palace of Auburn Hills, Detroit, Michigan (här är en liten video från t-party - älskar hennes outfit), så var hon inte med på galan för att ta emot priserna och var helle inte med via sattelit. Vi får hoppas att hon slänger upp en video lite senare kanske!
  Tack till alla som röstat - WE DID IT!! Det var också Taylor's första kids choice awards som hon får lägga till i sin stora kollektion. Grattis, du förtjänar det verkligen Taylor. Här är en lista på alla nomineringar och vinnare under kvällen.

  Love Love Love- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar: