slide show
2010-01-18 / POSTED IN: Musik

Today was a fairytale

Valentine's day har, som ni säkert vet, premiär den 12 februari (också här i gråa sverige). Taylor har två låtar på soundtracket; jump then fall och en ny låt, today was a fairytale. Soundtracket ska släppas imorgon, den 19 januari men man har fått en snutt på en och en halv minut av låten och den låter underbar! Vad tycker ni?
Jag hittade en med lyrics till, tänkte det kunde vara bra :) Längtar verkligen till filmen!! gott om kändisar är det iaf! Jag ser fram emot att se Taylor (såklart) men också Taylor Lautner. Han är mums.  Jag och min tvillingsyster ska försöka få biljetter till premiären i gbg!


Love Love Love- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: