slide show
2010-01-28 / POSTED IN: Event

Bilder på Taylor!

Tydligen ska Taylor Swift bara med på "The Early Show" imorgon, den 29 januari så kommer lägga upp klippet så fort som möjligt!

Taylor var på 13th annual Unforgettable Evening för Women’s Cancer Research Fund igår och här kommer några bilder från röda mattan. Jag vet inte källan, utan jag hittade bilderna på Tayswift.com och här finns även fler (175st!)
Jag tycker verkligen hon passar jättebra i hennes röda klänning, hon är verkligen vacker!Jag undrar om någon skulle vilja hjälpa mig lite med designen, jag har gjort headern men jag kan absolut ingenting om koder och sådant som gör att allt annat ser snyggt ut! & jag skulle gärna vilja ha ett galleri där jag lägger in bilder istället för att bara "ha" de på sidan. Snälla, om någon vill hjälpa mig och göra en snygg och proffsig sida åt Taylor säg till! Skulle verkligen uppskattas!

Love Love Love


- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: