slide show
2010-12-15 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal

Tonja () om InRock Magazine photoshoot:
Hej Andrea! Vill bara säga att jag tycker att du gör ett utmärkt jobb med den här fanbloggen. Är så himla irriterad på en del, faktiskt rätt så bra fanbloggar, som inte anger källor och har högerklicks skydd för att folk inte ska kunna ta bilderna. Vad är problemet? Har man en fan blogg är det ju meningen att andra fans ska kunna ha nytta av dem med! Sen så stötte jag på en annan fanblogg som inte säger om andra fans har tipsat dem om någn nyhet eller bild. Utan bara lägger upp den utan att tacka! Och sen ljuger om vart de har hittat bilden trots att den sidan jag länkade till hade exakt den bilden (vet att det är den eftersom att den som äger hemsidan har skrivit en kommentar på bilden som den riktiga bilden inte har). Plus att de inte anger källor i inlägget!
Meningen med denna kommentar var att jag vill får fram att jag tycker att du är jätte bra på att ange källor och tacka om någon har tipsat. Du är dessutom väldigt trevlig! Vilket jag inte uppfattar en del andra fanbloggars ägare som.
Ville bara säga att du gör ett fantastiskt jobb med den här bloggen och att den är super bra!
Keep it up!
Kram Tonja

Svar: Åh vad du är underbar! Detta gjorde min dag Tonja, tack så sjukt mycket för den fina kommentaren. Har också stött på sådana fanbloggar och även personliga bloggar som jag vet tar information från min sida och inte länkar tillbaka, men jag har lärt mig att bara ignonera det nu. Fick ut all min irritation i somras (tror jag det var) när en blogg kopierade mig totalt och förnekade det som jag sedan pratade om i bloggen ;). Jag tycker det är viktigt att ange källa eftersom de som uppdaterar sin nyhet där jag får information ifrån lägger ner mycket tid på att hitta och skriva nyheten precis som jag gör i varje inlägg. Jag anger källa för att det är en rätt sak att göra, för utan mina källor skulle jag inte kunna uppdatera här på bloggen. (Vill även lägga till en parantes att jag uppskattar att ni tipsar och varje gång ni gör det om något nytt anger jag er alltid. Men ibland hinner jag före och har redan hittat nyheten ni tipsade om så därför vill jag inte att ni ska bli irriterade om jag uppdaterar en nyhet utan att tacka er som ni tipsade om! ♥ )

Uppfattar också att några ägare av svenska fansidor är sjukt otrevliga och respektlösa mot sina läsare och det är något jag aldrig vill eller kommer att vara. Jag är obeskrivligt tacksam för att ni kikar in här varje dag och jag skulle aldrig ta något för givet. Att vara trevlig, omtänksam och hjälpsam är något som är viktigt för mig, för jag har aldrig velat vara en "bitch" som tror att hon är något. Som jag har sagt förut så älskar jag er för att ni älskar sidan och att uppdatera här och veta att jag sprider information och kärlek för Taylor gör mig enormt glad. Allt jag kan säga till otrevliga människor - all you are is mean.. and a liar, and pathetic and alone in life..

"No matter what happens in life, be good to people. Being good to people is a wonderful legacy to leave behind" - Taylor Alison Swift
Postat av: Annina.

jag håller med, man blir så irriterad på sånt!



Andrea, jag älskar den här bloggen! Och jag kollar den flera ggr per dag. Du ger så mkt information om Taylor som jag inte vetat och jag har faktiskt blivit så mkt mer swiftie efter att jag hittade denna bloggen! :)

So keep it up, you're doing a great job! <3

2010-12-15 @ 16:29:20
URL: http://twilightismylife.blogg.se/
Postat av: Tonie

Jag håller med förgående talare (båda). Denna blogg är fantstisk!!! Andrea, du gör verkligen ett jätte- jobb med denna site och jag fattar inte hur du hinner med att uppdatera den så ofta som du gör? Sover du aldrig?:-) Och på ett personligt plan: jag tycker du är en underbar, fantastisk tjej och jag önskar dig allt som du nånsin kan önska få ut av världen, för det förtjänar du. Kramis,Supertjejen!!!

Din Vän Tonie.

2010-12-15 @ 17:09:59
Postat av: Tonja

åh! bra svar håller med dig till 100 %! :D <3

2010-12-15 @ 18:42:44
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Tonja

En sak till, anledningen till att jag skrev det var just för att jag var oerhört irriterad över bloggar som inte skriver källor, är otrevliga mot läsare etc. Det fick mig att tänka på hur himla duktigt du är som alltid säger tack om någon tipsat (även fast du kanske hittat det själv innan) och för att du gör allt korrekt och alltid anger källa! Och du behmöter alltid läsare på ett bra sätt vare sig de säger nått dumt eller nått bra! :D

<4

2010-12-15 @ 18:45:21
URL: http://tonjasundman.blogg.se/
Postat av: Felicia

gud vad bra skrivet!! du gör ett toppenjobb och jag älskar att du lägger ner tid på denna bloggen för våra svenskar swifties. en sak till jag tycker är SUPERBRA är att du inte lägger upp mycket skvaller. du vänta exempelvis skitlänge innan du la upp ryktena med Gyllenhaal eftersom du precis som jag, vill se bildbevis först. det finns otroligt många rykten där ute och jag tycker det är jättebra att du inte lägger upp allt som finns därute!

2010-12-15 @ 18:46:23
Postat av: Anonym

du gör ett topppenjobb... kikar in här varje dag! hatar copycats :o

2010-12-16 @ 07:58:59



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: