slide show
2010-12-04 / POSTED IN: Svar på tal

Svar på tal - ang OSLO KONSERT

vad har du för plats till konserten i norge? jag vill också dit och undrar om det är bäst att ha ståplats eller sittplats, vet du det? :)

Svar:
Jag sitter i sektion 211, vilket är ganska långt bak. Jag valde sittplatser eftersom jag dels inte känner för att köa i flera timmar för att komma långt fram och dels för att det förmodligen kommer vara mycket trängsel under själva konserten. Visst, allt det hade varit värt om man kom långt fram till Taylor, men jag kände att jag ville kunna njuta av konserten så mycket så möjligt och valde därför en sittplats. Hade helst velat hamna i sektion 107-110, men när jag skulle boka biljetter var de platserna redan slut :/ . Vad jag vet så finns det endast ståplatser kvar, så om någon av er funderar på att gå på konserten, köp nu innan alla tar slut!

Köp biljetter till Norge här!

 

Har också tänkt på att vi som ska åka till Norge ska ha en chattid snart. Vi som ska bo på hotell, måste fundera på vilket och hur vi ska ta oss dit osv. Fick ett tips på TaylorConnect om ett budgethotell i centrala Oslo, nära till stationen, där det för två personer i ett rum per natt kostar 600 kr, vilket inte är så farligt. Och om man även är fyra personer i ett rum kostar det 800 kr för en natt, vilket blir 200 kr per person. Kika in hotellet här. Jag som bor i Göteborg kommer förmodligen inte flyga till Oslo, utan tar antingen tåg eller buss. Det gäller att boka transport och hotell så snart som möjligt, eftersom ju längre inpå datumet, desto dyrare blir det. Så vad sägs om en chattid nästa söndag den 12 december klockan 21.00? :]

Om någon av er funderar på att gå på någon annan konsert, som i Europa eller USA osv, gå in här för mer information. Jag kan tyvärr inte hålla koll på när alla biljetter släpps för alla konserter, så om ni ska gå på någon konsert utanför Norge får ni hitta information själva! Eftersom jag ska endast gå på Norge konserten och vet mer om det, är det endast information om den konserten jag kan svara på.
Postat av: Andrea - you know

Jeg skal også på konserten. Bor i Norge da, gleder meg veldig mye! :D

2010-12-04 @ 19:04:02
URL: http://www.andrreaa.blogg.no
Postat av: Felicia

SÅ EXCITED :D:D

syster, det kommer bli så jävla underbart. Jag kommer stå och dansa även om vi har sittplatser!!! de som står bakom får eh... skylla sig själva ;)

2010-12-04 @ 19:45:58
Postat av: Emmy

tror ni verkligen att det kommer vara en sådan hype med att folk köar asmkt? för verkligen, det är MARS = SVINKALLT och ståplatserna är inte ens slut redan.



och ett tips. som sagt är det mars, så tågen går redan nu inte så bra så jag rekomenderar VARMT Swebus. de går i tid, har internet och eluttag och kör på några timmar till busstationen precis bredvid Oslo Sentral (ja de stavar central med S :p) för inte vill man fastna i nåt tågkaos när bussar går som vanligt och kanske missa konserten?

2010-12-05 @ 11:23:31
Postat av: Annina.

Chattid låter jättebra! :)

För jag vill gärna bo samma hotell som alla ni andra och sen så skulle de va bra om jag fick veta om jag kan köa med ngn i och med att jag inte har nån att gå med "/

Men det blir säkert gryymt kul! :D

2010-12-05 @ 13:49:10
URL: http://twilightismylife.blogg.se/



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: