slide show
2010-12-07 / POSTED IN: Speak Now

Speak Now har sålt över tre miljoner kopior

Kan ni fatta det!? Taylors album som hon släppte den 25 oktober har på en och en halv månad sålt 3 miljoner kopior endast i USA och har förtjänat 3x Multi Platinum vilket är enormt. Jag är så glad för Taylors skull för hon förtjänar verkligen detta så otroligt mycket, och Speak Now är verkligen en FANTASTISKT bra skiva! Men det kan också vara så att hon har sålt 2 miljoner, vilket var det jag hörde senaste, men om hon har sålt två eller tre miljoner spelar egentligen ingen roll. Hon har sålt väldigt mycket kan vi alla nog hålla med om ändå! Grattia Tay ♥


Källa

Update: Det är nu officellt att hon har sålt ÖVER TRE MILJONER! :D- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: