slide show
2010-12-02 / POSTED IN: Speak Now

RIX FM: veckans CD - SPEAK NOW!

Veckans CDRix Fm är inte mer eller mindre SPEAK NOW. Sjukt roligt att den uppmärksammas mer och mer i Sverige, och att de även spelar flera låtar från albumet på radion nu!

"Tretton miljoner sålda album. Fyrtiofem miljoner dollar på kontot. Rankad på tolfte plats när finanstidningen Forbes senast listade nöjesbranschens mest inflytelserika personer. Med Speak now, hennes tredje album, har hon dessutom lyckats få respekt hos kritikerna. Taylor Swift har själv gjort samtliga fjorton sånger till nya plattan. ”Det fanns ingen annan i närheten när jag fick mina idéer, så jag tyckte det var lika bra att göra klart allt själv”, säger hon. Så är också låtarna dagsfärska kommentarer till de stormiga kärleksaffärer som de amerikanska skvallertidningarna rapporterat om. Köp skivan redan idag!"

Källa- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: