slide show
2010-12-23 / POSTED IN: Tävling

Postertävling avslutad

Vinnarna kommer meddelas via mejl förhoppningsvis nästa vecka men jag kommer förmodligen lägga upp vinnarna på bloggen också! Tack för att det var så många som var med i tävlingen och visade intresse. Även om inte just du vinner denna tävling så kommer det förhoppningsvis dyka upp fler tävlingar i bloggen och då om Taylor, så bli inte besviken! Det var grymt kul att läsa alla era bidrag och ni skrev några fantastiska bra motiveringar. Kommer bli svårt för mig att utse vinnarna! ♥- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: