slide show
2010-12-17 / POSTED IN: Videos

A hug from Taylor Swift - Part 1

Ni kommer kanske ihåg i våras när killarna från A Hug From Taylor Swift blev kända efter att de fått Taylor att upptäcka deras hemsida och videos där deras uppdrag var att få krama henne. Efter att Taylor sett deras hemsida så startade hon en slags lek, där hon gav ut olika "Challenges" till Michael och Ryan för att senare få träffa henne. Hon åkte till Auburn University och överaskade alla studenter och killarna fick sin efterlängtade kram! Nu har det släpps en dokumentär om deras väg till Taylor där de visar footage från deras video och en intervju de har gjort i samband med detta. Här kommer Part 1 och så ska jag även försöka hitta Part 2 & 3!

 

Källa

Postat av: Anonym

kan du inte ha en till chattid eller nåt liknande för dom som ska till oslo? skulle vara kul att se om det är någon annan som vill gå dit men inte känner nån som vill. eller vet du om det finns något svenskt forum för andra swifties? :)

2010-12-20 @ 14:38:17
Postat av: Jessica

Hahahhaa Gud va kul att höra ngt sånt och få svar! De visar att Taylor är en underbar människa som svarar dem på det sättet !

2010-12-25 @ 17:33:37



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: