slide show
2010-08-29 / POSTED IN: Vardag

Taylor Style

Fick en kommentar av Tove angående Taylors stil;
"Älskar din blogg...
Älskar också klänningen som Taylor har på sig.
Undrar bara om du kunde lägga in en länk med massa stilar som Taylor har, som man kan kolla in. Skulle vara kul och veta vart hon får allt i från även om det inte finns här i Sverige... oftas. Tyvärr"

Svar: Först, tack för att du älskar min blogg! Tycker det är grymt kul att få kommentarer där ni säger att ni älskar bloggen, blir så glad varje gång :).

Jag brukar kika in på DressLikeTaylor och TaylorTrends där de lägger upp nästintill alla klädstilar Taylor har på sig. Där hittar man alla plagg, skor och accesoarer Taylor bär! Ni hittar länkar till affärerna där ni kan köpa det; bland annat Urban Outfitters (som även har en europeisk hemsida) och Free People. Tycker absolut ni kan kika in där om ni vill ha tips om hur ni klär er, sminkar er och gör i ordning håret som Tay! Riktigt bra sidor, och nedan har jag lagt upp några urval av outfits från DressLikeTaylor.
Bildkälla: DressLikeTaylor

Postat av: Tove

Tack Tack för att du tog vara på min fråga, det gör bara bloggen ännu bättre.

Kram

2010-08-29 @ 21:06:03- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: